ХТО ЗАРЯДЖАЄ СВОЄ АВТО У ДВОРІ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ?

Кількість переглядів 427

Наших читачів цікавило питання підзарядки приватного авто у дворі Овідіопольської районної ради від комунальної розетки. 17 серпня 2018 року ми поцікавились цим питанням у власника автомобіля – заступника голови Овідіопольської РДА Олександра Ворохаєва.

Він повідомив, що має договір з КП «Овідіополь-сервіс» та відповідно до показників лічильника оплачує витрачену електроенергію.

Перевірити наявність лічильника відразу не вдалось з причини відсутності директора комунального підприємства.

20 серпня, після вихідних ми зустрілись з директором КП «Овідіополь-сервіс» Володимиром Осіченко, якій продемонстрував наявність лічильника та повідомив, що з Олександром Анатолійовичем мають прямий договір, як з приватною особою та отримують гроші за тарифами, які діють для Овідіопольської районної ради.

З Овідіопольської районної ради
журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “ХТО ЗАРЯДЖАЄ СВОЄ АВТО У ДВОРІ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ?

  1. Сашко чемна людина, та не схож на свого кіревника-олігофрена левчука!

  2. А чому на сайті не виклали копію договору??? Чи може договір від 17.08.2018 ???

  3. А можно увидеть договор и хотя бы пару платежей к примеру за март и апрель. Уж очень интересно как Осиченко торгует электроэнергией. А как на счёт лимита. А лицензия для торговли электроэнергией не нужна. Я собрался тоже купить электромобиль и хочу предложить эту схему своему руководству. Маклашевский ведь говорил что вы Роман не пишете о хорошем. Я думаю это будет как раз статья о хорошем.

Comments are closed.