ДЕПУТАТ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РАЙРАДИ ВІД ПП «НАШ КРАЙ» СТАВ ГОЛОВОЮ РАЙАДМІНІСТРАЦІЇ

Кількість переглядів 752

28 серпня 2018 року Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження №129/2018-рп, яким призначив РАЙЧЕВА Вячеслава Радіоновича головою Великомихайлівської районної державної адміністрації Одеської області.

До своїх обов’язків Райчев В.Р. приступить з 30 серпня 2018 року зі строком випробування три місяці та оплатою праці відповідно до законодавства.

Вячеслав Радіонович Райчев, 1981 року народження, родом с смт Великомихайлівка. На даний час, Райчев В.Р. працює першим заступником голови Великомихайлівської РДА та є діючим депутатом Овідіопольської районної ради від місцевої партійної організації політичної партії «Наш край» і членом постійної комісії райради з питань майнових відносин.

З 2010 по 2015 рік Вячеслав Родіонович був депутатом Овідіопольської райради від «Партії регіонів».

Відповідно до декларації Райчева В.Р. він не має у власності житла, але має земельну ділянку площею 0,5 га в селі Першотравневе Великомихайлівського району та користується автомобілем Toyota Corolla 2008 року випуску, який придбав в травні 2015 року.

На момент виборів до Овідіопольської райради:

  • в 2010 році працював старшим оперуповноваженим з особливо важливих справ в управлінні департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України;
  • в 2015 році працював начальником Комінтернівського районного відділу ДМС України в Одеській області.

В 2014 році Вячеслав Радіонович працював провідним спеціалістом Київського РВ у м. Одеса ГУДМС в Одеській області та проходів перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон відповідно до закону України «Про очищення влади» (довідка від 25.09.2015 року).

У разі складання Райчевим В.Р. своїх депутатських повноважень, наступним депутатом по списку місцевої партійної організації політичної партії «Наш край» є Ткач Ірина Іванівна, 1978 р.н., яка має вищу освіта та працює (по даним на час виборів 2015 року) заступником директора ТОВ “Промтоварний ринок”.

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “ДЕПУТАТ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РАЙРАДИ ВІД ПП «НАШ КРАЙ» СТАВ ГОЛОВОЮ РАЙАДМІНІСТРАЦІЇ

  1. Славненько, очередной “бомж” приземлился на парашюте по указанию героя трактора к очередному сладкому корыту.

  2. Роман,скільки коштує реклама на сайте?

    1. Что хочешь рекламировать, Кармелита?

        1. А ты карма.? Если нет, то чего вообще задаешь вопросы?

  3. Чисто команда президента. Поняли, что с созданными громадами не сильно можно развернуться, начали укреплять администрации послушными зайчиками, при этом остановили объединенение громад – типа теперь нужен референдум…

  4. Так что объединение громад Пороху не понравились, слишком во многих громадах начали побеждать внепарламентские партии, так как на местах доверия 0,0

  5. Агония Порошенка, чувствует близкий конец, вот и мечется из стороны в сторону. Юлька придет к власти и ласт ему перца под зад! Эти марионетки мусорские ему не помогут!

Comments are closed.