НОВИЙ ВИПАДОК НАПАДУ АГРЕСИВНОЇ СОБАКИ

Кількість переглядів 288

Сьогодні, 03 вересня 2018 року, собака породи алабай вирвався із огорожі біля зупинки у смт Олександрівка, та кидалась на людей, що перебували в цей час на зупинці. Щоправда обійшлося без наслідків, але ж радіти нічому.

Про це написав громадській активіст Олександр Світличний в групі Чорноморськ. Проблема безпритульних тварин:

Пам’ятаєте нещодавню історію про те, коли жінку покусали 3 алабаї? В ЗМІ не написали подальшу долю цієї жінки, але в мережі писали, що ця жінки внаслідок отриманих травм померла… https://tsn.ua/…/na-odeschini-tri-alabayi-do-napivsmerti-za… Так от, сьогодні собака цієї породи вирвався із огорожі біля зупинки у смт. Олександрівка, та кидався на людей, що перебували в цей час на зупинці. Щоправда не так агресивно та обійшлося без наслідків, але ж … Ми чекаємо повтору, чи як розуміти таке недбальство власників таких тварин? В цей час інший собака перебував за огорожею, бо ще не навчився вилазити… До речі, навколо території, де мешкають ці тварини паркан досить слабенький, тому ніхто не може бути в безпеці. Відповідно до відомостей ДЗК ця земельна ділянка належить Молодіжненській раді та перебуває в оренді“.

Земельна ділянка, де перебуває та напевно щось охороняє ця псина, знаходиться на землях Молодіжнінської сільради та перебуває в оренді у ФОП Егамова Олена Сергіївна з цільовим призначенням – «для обслуговування їдальні».Кого годують в цієї ідальні поки ще не відомо.

Сподівають представники сільради навідуються до ФОП Егамова О.С. та зроблять зауваження стосовно їх собаки.

За інформацією: Олександр Світличний

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “НОВИЙ ВИПАДОК НАПАДУ АГРЕСИВНОЇ СОБАКИ

  1. Только электрощокер отпугивает их.

Comments are closed.