ВИЇЗНИЙ КОНСУЛЬТАТИВНИЙ ПРИЙОМ ПО НАДАННЮ БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ В СЕЛІ ДАЛЬНИК

Кількість переглядів 316

30 серпня 2018 року згідно затвердженого Громадською організацією “Спілка юристів Овідіопольського району” графіку роботи виїзних консультативних пунктів по наданню безоплатної правової допомоги населенню Овідіопольського району та об’єднаних територіальних громад на 2018 рік відбувся прийом у вигляді виїзного консультативного пункту по наданню безоплатної правової допомоги населенню Овідіопольського району.

Прийом здійснював начальник Овідіопольського РВ ДВС ГТУЮ в Одеській області Костенко Р.В., начальник відділу “Овідіопольське бюро правової допомоги” Першого одеського місцевого центру з надання БВПД Чебаненко Н.П., за адресою: с.Дальник, вул.Дружби , 126, в приміщенні будинку сільської ради.

До консультативного пункту звернулись 3 жителя села Дальник з правових питань, а саме: порядок отримання матеріальної допомоги на лікування та порядок оформлення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям. Кожному громадянину, який звернувся до консультативного пункту, було надано чітку усну консультацію.

Джерело: Перший одеський місцевий центр з надання БВПД

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “ВИЇЗНИЙ КОНСУЛЬТАТИВНИЙ ПРИЙОМ ПО НАДАННЮ БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ В СЕЛІ ДАЛЬНИК

  1. сильные знатоки, только для статистики

  2. Роман, будь ласка візьміть інтервю у слідства як йде розслідування справи по “викраденню” рішень Великодолинської селищної ради з автомобіля секретаря та стосовно вирубки дерев в військовому містечку.

  3. Роман, чому ви не відреагували? Доречі таке інтервю теж було би правовою допомогою.

  4. Заявник має право отримувати повну інформацію про стан досудового розслідування в тому числі коли справа буде передана до суду. Якщо не цікавитися то слідчий нічого робити не буде. Ви були присутні при виклику поліції коли вирубали деревав військовому містечку. Мабуть знаєте і заявника. Тому можна дізватися про хід справи. Ніякої конфідеційності та тайни слідства у цих справах не може бути, адже це стосується кожного члена громади Великодолинського. Завдяки вам як журналісту ми дізнаємося про кримінальні проступки працівників та депутатів селищної ради. Кримінальна справа повинна була відкрита на секретаря яка не мала права возити рішення в своїй машині, адже для цього є службова. Якби працівники поліції виконували свою роботу як слід, то вже повинен бути вирок суду і не один.

Comments are closed.