В ОВІДІОПОЛІ ВІТАЛИ КЕРІВНИКІВ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ.

Кількість переглядів 337

06 вересня 2018 року з нагоди Дня підприємця за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток Овідіопольського району Почесними грамотами голови Овідіопольської районної державної адміністрації були нагороджені: приватний підприємець Білан В.О., директор ТОВ АФ «ЕВРИКА» Білий М.І., приватний підприємець Гурська Р.М., директор ТОВ «Авангард-Д» Добрянська В.В., приватний підприємець Дробот О.В., приватний підприємець Ковальський Л.М., приватний підприємець Крохмаль І.А., директор НВП «Нива» ТОВ Саламаха С.М., директор УТПК 1 Туриця О.В., приватний підприємець Ушканова Г.В. та приватний підприємець Ярославцева Г.Л.

Голова Овідіопольської районної державної адміністрації Левчук В.В. звернувся до присутніх підприємців з вітальними словами та підкреслив, що уміння ефективно і розумно вести свій бізнес – це складна наука, яка вимагає практичного досвіду та інтуїції і саме цими якостями володіють підприємці району. Він від щирого серця подякував всім за сумлінну працю, наполегливість та високі досягнення, побажав успіхів, здоров’я, родинного благополуччя і миру.

Найчисельніша сфера підприємницької діяльності Овідіопольщини – торгівля. Майже половина із всіх зареєстрованих суб’єктів підприємницької діяльності здійснюють свою діяльність в даній сфері.

Жителі Овідіопольського району мають змогу користуватися послугами найбільшого в Європі Промтоварного ринку «7–км», оптового продовольчого ринку «Чорноморський», оптового універсального продовольчого ринку, роздрібного продовольчого ринку «Центральний» в селищі Овідіополь та в селищі Великодолинське, та ще більше 10 міні-ринків різної спеціалізації.

Начальник управління аграрної політики та економічного розвитку Овідіопольської районної державної адміністрації Ольга Маломуж нагадала, що при Овідіопольській районній державній адміністрації діє Координаційна рада з питань вирішення проблем і сприяння розвитку малого та середнього бізнесу відповідно до розпорядження голови від 18.06.2010 року №670 «Про координаційну раду з питань вирішення проблем і сприяння розвитку малого та середнього бізнесу». Вона звернулася до присутніх представників бізнесу з проханням надавати свої пропозиції стосовно винесених питань на наступне засідання Координаційна ради з питань вирішення проблем і сприяння розвитку малого та середнього бізнесу та приймати активну участь у даних засіданнях.

За матеріалами: Овідіопольська РДА

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “В ОВІДІОПОЛІ ВІТАЛИ КЕРІВНИКІВ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ.

  1. Работники у них все оформлены???? у этих предпринимателей

  2. Как эта “кординаційна рада” работает Маломуж уже показала…

  3. Это предприниматели всего района, или самые избранные???

  4. Роман,а як справи по корупції вашій подружки Маломуж?
    Все забулося?
    Знов лижете?

Comments are closed.