МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР З ГАНДБОЛУ СЕРЕД ВЕТЕРАНІВ «ЧОРНОМОРСЬКІ ІГРИ-2018» ТРАДИЦІЙНО ПРОЙШОВ В ОВІДІОПОЛІ

Кількість переглядів 350

8 вересня в смт Овідіополь в Палаці спорту ім.. В.І. Дукова вчетверте пройшов Міжнародний турнір з гандболу серед ветеранів «Чорноморські ігри-2018». Символічно, в цьому році турнір проходив на Батьківщині двократної олімпійської чемпіонки по гандболу Тетяни Макарець.

Участь у змаганнях приймали збірні команди з Білорусі, Молдови, України.

На урочистому відкритті турніру голова федерації гандболу Одеської області Сергій Гриневецький привітав присутніх з Днем фізичної культури та спорту, з початком турніру, побажав успіхів, перемоги, здоров’я. Він висловив подяку керівництву Овідіопольського району, які підтримують традиції гандболу на Овідіопольщині і гостинно прийняли на своїй землі учасників змагань.

Голова Овідіопольської районної державної адміністрації Володимир Левчук привітав команди, від гостинного, родючого Овідіопольського краю всім чотирьом командам було вручено запашний коровай. Володимир Левчук, також нагадав присутнім, що в цей день 14 років тому, було відкрито Палац спорту, в якому сьогодні ми і наше молоде покоління можемо займатися спортом та проводити різного роду змагання.

По результатам проведених змагань, місця розподілилися таким чином:

  • І місце – Збірна команда Україна (+50);
  • ІІ місце – Збірна команда Білорусі (+45);
  • ІІІ місце – Збірна команда «Одеса» (+45);
  • IV місце – Збірна команда Молдови (+45).

Вітаємо переможців!

Джерело: Овідіопольська РДА

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0