СУДДЯ КИРИЧЕНКО НАРЕШТІ ЗАЛИШИВ БЕЗ РОЗГЛЯДУ «МАРЕВНУ» ПОЗОВНУ ЗАЯВУ ОЛЕКСІЯ БАБУШКИНА

Кількість переглядів 356

Відповідно листа №509/1714/17/7882/2018 від 13 вересня 2018 року, суддя Кириченко П.Л. нарешті залишив без розгляду адміністративний позов Олексія Бабушкіна до Овідіопольської селищної ради, Овідіопольського селищного голови Савельєвої Л.І. про визнання протиправними бездіяльності та скасування рішення суб’єкта владних повноважень.

Позов Бабушкін О.В. подав на рішення Овідіопольської селищної ради №448-VII від 28.04.2017 року, яке було прийнято на підставі звернення депутатів від 28.04.2018 року, які висловили бажання переглянути склад виконкому та виключити звідки Олексія Бабушкіна за недостойну поведінку.

Олексій Володимирович був незадоволений своїм виключенням зі складу виконавчого комітету Овідіопольської селищної ради і в своєму позові вказував, що права його порушенні і він вважає дії селищної ради протиправними.

За один рік та чотири місяця, ані Бабушкін, ані його адвокат Олена Пасічник на підготовчі засідання не з’являлись (було призначено близько 7-8 засідань). Але, не зрозуміло з яких причин суддя Кириченко П.Л. позов не залишав без розгляду, а лише постійно відкладав засідання.

Я подав запит про доступ до публічної інформації і лише після цього на мою адресу прийшов лист де вказано, що більше засідань по цієї справі не буде.

Відповідно до п.4 ст.240 КАС, якщо позивач не прибув у підготовче засідання чи у судове засідання без поважних причин або не повідомив про причини неявки, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності то позов залишається без розгляду. Навіщо треба було чекати мій запит про доступ до публічної інформації, щоб залишити цю справу без розгляду, а не закрити її ще рік тому? Це поки загадка, але, сподіваюсь скоро про це стане відомо…

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “СУДДЯ КИРИЧЕНКО НАРЕШТІ ЗАЛИШИВ БЕЗ РОЗГЛЯДУ «МАРЕВНУ» ПОЗОВНУ ЗАЯВУ ОЛЕКСІЯ БАБУШКИНА

  1. Бабушкин никчема.
    Поддался влиянию дурных личностей из местной Самообороны, большая часть которой состояла из вонючего отребья.
    Один Проскуровский чего только стоит.

    1. А на счет ‘большей’ части, тьі не гони!
      Потому, что какраз именно большая часть состояла из людей, которьіе верили в то, за что боролись и к чему стремились.
      И только несколько человек – оказались теми, кто принимал участие в ‘самообороне’ исплючительно с определенньіми целями…
      А именно :

      А. Гудьіменко
      А. Чубин
      А. Курилов
      В. Проскуровский

      С. Авраменко, не бьіл членом самообороньі, но периодически приходил на собрания, исплючительно с целью разведки, так как он искал куда примкнуть…чтобьі пройти в депутатьі.

      Все остальньіе – бьіли люди по зову сердца !

  2. Я тут помітила, що Варшанідзе замінив машину! Десь подівалась Мазда. І Карма. чогось мовчить з цього приводу? Дурепа, ану повідом нам, кому там на цей раз Варшанідзе продався 🙂 ?

Comments are closed.