ПРО СТАН ЗАХИСНИХ СПОРУД ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ В ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ

Кількість переглядів 325

Станом на 1 вересня поточного року в Овідіопольській районній державній адміністрації знаходиться на обліку 33 захисні споруди, з них 5 сховищ на 1480 осіб (знаходяться в приватній власності) та 28 ПРУ на 4734 особи (знаходяться в приватній власності – 7, комунальній – 17, державній – 4).

На теперішній час проведено технічну інвентаризацію – 19 захисних споруд цивільного захисту (57% – від загальної кількості), з них державної власності – 4 (100%), комунальної власності – 9 (53%), приватної власності – 6 (50%).

14 вересня 2018 року під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Ільченка І.О. проведено засідання районної інвентаризаційної комісії для організації заходів, пов’язаних із проведенням технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту, за участю головного спеціаліста відділу інженерно-технічних заходів та захисних споруд Департаменту організації заходів цивільногозахисту ДСНС України Гуменюк В.Г. та представника Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Заря А.Ф. Засідання проходило згідно Плану основних заходів цивільного захисту на 2018 рік.

Під час засідання комісія розглянула питання, щодо стану проведення інвентаризації захисних споруд цивільного захисту на території Овідіопольського району та можливість зняття захисних споруд з фонду захисних споруд цивільного захисту, які поставлені на облік неправомірно (безпідставно), з порушеннями вимог законодавства.

За інформацією: Овідіопольська РДА

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “ПРО СТАН ЗАХИСНИХ СПОРУД ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ В ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ

  1. Кому продали бивший ЖД вокзал там гадючник и криминал с наркотой Гостиниц* я для бомжей ужас.

  2. Почему хоз*яена не штрафую. Онулировать продажу.

Comments are closed.