ХТО ВІН, «ІНВЕСТОР» НОВОГО УНІВЕРСАМУ НА БЕРЕГОВІЙ В ОВІДІОПОЛІ?

Кількість переглядів 442

25 вересня 2018 року на зборах, які Овідіопольська селищна рада видала, як за «громадські слухання» проекту детального плану території по вул. Берегова,4 у смт.Овідіополь де планується розмістити магазин продовольчих та промислових товарів, ми вперше побачили «інвестора» нового універсаму Дмитра Єжовського. Хто він такий?

Я спробував розібратись.

Відповідно до витягу №1004482706 станом на 30.09.2018 в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, ФОП та громадських формувань на Єжовського Дмитра Юрійовича НІЯКИХ ЗАПИСІВ НЕ ЗНАЙДЕНО. Це означає, що Дмитро Юрійович не є керівником чи директором будь-якої юридичної особи. Як фізична особа-підприємець Єжовський Д.Ю. проіснував з 26.01.2006 року по 15.06.2011 року.

Відповідно до витягу №1004487172 станом на 01.10.2018 року Дмитро Єжовський фігурує засновником ТОВ «ФОЛКЛЕНД» (39721298). Його доля складає 10 тис.грн., що є 23,5% від загального статутного капіталу товариства. Але, кінцевим бенефіціаром цього товариства є директор – Боз Наталія Костянтинівна.

 

Відповідно до реєстру акціонерів ПАТ «Харчовик» (20925875), Єжовському Д.М. належить 4% акцій товариства.

Відповідно до реєстру судових рішень Дмитро Єжовський фігурує, як третя особа у справі №520/9778/13-ц де Державна архітектурно-будівельна інспекція намагається знести незаконно побудовану 55 квартирну будівлю №4 по вул. Бригадна в м. Одеса. В цьому будинку він має 3 квартири.

Відповідно інформаційної довідки №139636359 Державного реєстру речових прав нерухомого майна (ДРРПНМ) від 30.09.2018 року Єжовський Дмитро Юрійович володіє:

  • земельною ділянкою площею 22,31 сотки на якою розташовані два приватних будинка площею 71,7 кв.м. і площею 71,6 кв.м. по вул. Берегова в смт Овідіополь;
  • житловим будинком по вул. Планетна в м. Одеса площею 112,3 кв.м.
  • житловим будинком по вул. Толбухіна в м. Одеса площею 28,2 кв.м. на земельній ділянці 10,14 соток;
  • 3 квартири площею 40,1 кв.м., 51,2 кв.м. та 33,1 кв.м. в спірному будинку №4 по вул. Бригадна в м. Одеса;

Також в ДРРПНМ є інформація про видачу грошей у борг Соколову Максиму Миколайовичу. Спочатку в 2012 році це було – 582’400,00 грн., а потім в 2014 році це вже було 1’820’000,00 грн. Майновий поручитель за обома договорами: Боз Олег Костянтинович, швидше за все брат директора ТОВ «ФОЛКЛЕНД» Боз Н.К. Чи повернути ці борги Дмитру Єжовському? Нам це не відомо, кінцевий термін погашення боргу по них вже закінчився.

Що з цього виходить? Виходить, наш «інвестор» на даний час не займається підприємницькою діяльністю, ні є директором, або представником ніякою юридичною особи.

  • Звідки він збирається фінансувати це будівництво?
  • У нього є ЗАДЕКЛАРОВАНИЙ відповідний дохід?
  • Гроші, які він збирається вкладати в Овідіополь легальні?
  • Чи він збирається легалізувати гроші отримані незаконним шляхом?

Отже що ми маємо в сухому залишку? Наш «інвестор» власник:

  • 3-х квартир;
  • 2-х будинків;
  • який викупив ще два будинка по вулиці Береговій, поки за сумнівні гроші;
  • джерело доходів якого поки не оприлюднені;

хоче розпочати будівництво торгового центру на 900 кв.м. вартістю, напевно, декілька мільйонів гривень.

Колись наша голова Савельєва Л.І. говорила про те, що цей супермаркет буде будувати «АТБ». До чого тут Єжовський Д.Ю. з нез’ясованим джерелом доходів? Овідіополь готовий стати місцем легалізації доходів отриманих незаконним шляхом?

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

12 thoughts on “ХТО ВІН, «ІНВЕСТОР» НОВОГО УНІВЕРСАМУ НА БЕРЕГОВІЙ В ОВІДІОПОЛІ?

  1. А мы вообще нуждаемся в АТБ ?Сельпо нам мало?Есть куча остальных магазинов,рынок с которого живет немало овидиопольчан…Зачем нам еще один гипермаркет….

    1. мы нуждаемся в свободной конкуренции, прежде всего

    2. Тебе Марина не зачем. Ведь ты сама работаешь в Сильпо или торгуешь на базаре.
      А вот мне, понимаешь, ещё один супермаркет очень нужен чтобы не стоять в очереди к кассе, особенно перед праздником. В Сельпо перед праздниками особо дурно. И чтобы не бродить по базару в мороз и жару переплачивая торговцам за продукты которые дешевле в том же Сильпо.
      Есть такое понятие – конкуренция. И власти конкуренции должны способствовать, а не создавать тепличные условия для избранных!

  2. Вчинення дій, спрямованих на приховання чи маскування незаконного походження коштів отриманих злочинним шляхом, приховання джерела їх походження підпадає під кримінальне правопорушення, а саме ст.209 КК України “Легалізація доходів, одержаних злочинним шляхом”.

  3. Несколько раз посещая маркеты АТБ в разных городах пришел к мнению:-в АТБ лучше не отовариваться!!!Весь товар самого низкого качества.Точно так и в маркетах”Точка”…

  4. Лучше построить Макдональс а то кроме Игровых Автоматов некуда идти.

  5. Мне по барабану ваше мнение.
    Есть цель и возможности.
    А мусор сметем.

  6. Сильпо превращается в гадюшник, грязь. хамство в порядке вещей! АТБ составит ему здоровую конкуренцию.

Comments are closed.