ПРИБЕРЕЖНА ЧАСТИНА ПОТИХЕНЬКУ СПОВЗАЄ У МОРЕ

Кількість переглядів 354

02 жовтня 2018 року відбувся зсув ґрунту в прибережній частині, в районі села Санжійка, Дальницької ОТГ. З зсувом ґрунту в районі міста Чорноморськ ще впорались і складається враження, що навряд чи впораються, а природа йде далі.

Зсув має протяжність близько 1 км. Постраждалих від події немає.

Представниками Овідіопольської районної державної адміністрації та Овідіопольського районного сектору ГУ ДСНС України в Одеській області здійснено обхід території та установлено, що загроза для зсуву будинків поки відсутня. Побачимо, як природа до цього відноситься…

Більш детально територію будуть вивчати профільні спеціалісти, які дадуть відповідні заключення, ситуації, яка склалася.

Наразі вирішується питання позначення місця зсуву та огородження його ріллею, що буде перешкоджати доступу в зону зсуву людей та машин.

По матеріалам: Овідіопольська РДА

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ПРИБЕРЕЖНА ЧАСТИНА ПОТИХЕНЬКУ СПОВЗАЄ У МОРЕ

  1. Последствия неразумной раздачи прибрежных участков. Хмельнюк уже пилит бабло для борьбы с оползнями, теперь очередь Крутюка пилить пришла. Сначала заработали бабло на раздаче участков, теперь зарабатывают на борьбе с последствиями такой раздачи. Цель одна – пилить бабло!

Comments are closed.