РАННЄ ВТРУЧАННЯ

Кількість переглядів 400

З метою налагодження кооперації між організаціями, які можуть сприяти розвитку системи раннього втручання в Одеській області, до Овідіопольської районної державної адміністрації завітала місія експертів проекту Twinning. Одеська область є пілотним регіоном щодо розвитку послуги Раннього втручання.

Експертів проекту Twinning радо зустріли голова Овідіопольської районної державної адміністрації Володимир Левчук та перший заступник голови Овідіопольської районної державної адміністрації Ігор Ільченко та начальник управління соціального захисту населення Овідіопольської районної державної адміністрації Оксана Вербицька. Очільник району розповів про історію краю та соціальні показники району та вручив пам’ятний подарунок представникам місії.

Об 11.00 в рамках реалізації проекту Twinning «Підтримка органів влади України в розробці законодавчих та адміністративних засад для запровадження системи раннього втручання та реабілітації дітей з інвалідністю і дітей, які мають ризик отримати інвалідність» для представників закладів охорони здоров’я, освіти, фахівців управління соціального захисту населення, соціальних служб району відбулася презентація «Розвиток спільної роботи в мережі», яку представили для присутніх Жан-Елі Малкін, постійний радник проекту Twinning, Марк Шово, експерт проекту, Флоранс Ле Теоф, експерт проекту та Гаель Був’є, експерт проекту.

Раннє втручання – це система допомоги дітям від народження до 4 років з порушеннями розвитку, спрямована на покращення розвитку дитини та підвищення якості життя її родини.

Було представлено основні напрямки роботи проекту Twinning та запроваджений онлайн-модуль для виявлення потреби у послузі раннього втручання.

Якщо Ви стурбовані розвитком своєї дитини, програма Раннього втручання допоможе виявити порушення малюка та провести консультування з приводу виявленої проблеми.

Перевірте розвиток Вашої дитини за допомогою он-лайн скринінг: Виявлення проблем розвитку дитини батьками або фахівцями.

Джерело: Овідіопольська РДА

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “РАННЄ ВТРУЧАННЯ

  1. Вот наконец появилась защита от ПС (ОПГ)

Comments are closed.