ОВІДІОПОЛЬСЬКА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЯ ПРОВАЛИЛА ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ

Кількість переглядів 451

На 09 жовтня 2018 року Овідіопольською РДА були заплановані громадські обговорення питань забезпечення житлом учасників бойових дій, фінансової підтримки інвалідів війни та їх сімей загиблих та фінансування районної цільової програми підтримки населення на 2018 – 2020 роки.

В залі Овідіопольської районної ради зібрались керівники структурних підрозділів Овідіопольської РДА, представники Овідіопольського відділення «Бюро правової допомоги», члени громадської спілки «Об’єднання учасників бойових дій Овідіопольщини», учасники бойових дій, але не було жодного голови місцевого самоврядування від яких і залежить виконання багатьох питань фінансування питань, які стояли на порядку денному.

Від представників Овідіопольської РДА стало відомо про те, що відповідальним за запрошення на обговорення голів місцевого самоврядування була керівник відділ організаційної роботи Овідіопольської РДА Гурська Оксана Павлівна.

Вирішили запросити всіх голів місцевого самоврядування Овідіопольського району і вже потів призначити нову дату зібрання з метою проведення повноцінних громадських обговорень.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЯ ПРОВАЛИЛА ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ

  1. Дякую громадській спілці за правильну і принципову позицію. Сором за організаторів цього обговорення. Яка організація такий і результат. Доречі про голів сільських та селищних рад. Вони дійсно не являються на наради і на заходи які проводяться в районі. Їм ніколи – вони дуже зайняті дерибаном землі та бюджетів а все інше ім по барабану.

Comments are closed.