ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ІЗ ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

Кількість переглядів 344

Вітаємо Вас із Днем захисника України!

Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України, водночас стало уособленим святом усіх чоловіків.

Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України, та бажаємо успіху тим, у кого іспит на нього ще попереду. Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.

Голова районної державної адміністрації Володимир Левчук

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ІЗ ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

  1. Большое спасибо председателю районной администрации за поздравление. Но у нас в Большой Долине полное затишье. Сепары поселкового совета не удосужились хотя бы поздравить не говоря о моральной или материальной поддержке участников боевых действий и семьи погибшего. Если я ошибаюсь опровергните мои слова. Может проводились какие то мероприятия в посёлка а меня и моих сослуживцев просто проигнорировали и не заметили. Пытался с понедельника по четверг попасть к Грабу но его не было на рабочем месте. Говорят что в роде в пятницу появлялся на несколько минут и убежал. Как же так за что он получает зароботную плату.

Comments are closed.