МІСЦЕВИМ ІНІЦІАТИВАМ в смт ОВІДІОПОЛЬ – БУТИ!!!

Кількість переглядів 312

Група небайдужих мешканців селища Овідіополь: Андрій Тимошенко, Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик, Віра Сергєєва, Володимир Гідирим разом з депутатом Овідіопольської селищної ради від партії ВО «Батьківщина» Андрієм Нєновим розробили та подали на затвердження проект Положення «Про місцеві ініціативи в смт Овідіополь».

02 жовтня 2018 року відповідне звернення з проектом Положення було зареєстроване в Овідіопольської селищної ради і вже 09 жовтня відповідне повідомлення розміщено на офіційному сайті Овідіопольської селищної ради.

Публікуємо текст самого проекту Положення:

Пропозиції та зауваження до проекту Положення «Про місцеві ініціативи в смт Овідіополь» в письмовому вигляді приймаються в Овідіопольської селищної раді у робочі дні з 8:00 до 17:00 протягом 30 календарних днів з дати оприлюднення (09 жовтня 2018 року) за адресою:

  • каб.№21, вул. Суворова, 2а, смт Овідіополь;
  • телефон для довідок (04851) 3-12-03;

Головуючий на засіданні робочої групи секретар ради Світлана Новікова.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “МІСЦЕВИМ ІНІЦІАТИВАМ в смт ОВІДІОПОЛЬ – БУТИ!!!

  1. А яка кількість громадян, які досягли у 2018 році 18 років можуть ставити підписи під ініціативою, становить 1% ?

    1. В смт Овідіополь біля 12 тис. мешканців. Необхідно дізнатись скільки саме виборців, тобто тих кому більше 18 років. Наприклад, якщо їх 8 тис., то необхідна кількість підписів – 80.

  2. У п. 2.4. написано, що підставою для відмови у розгляді ініціативи може бути недостатня кількість підписів членів громади (1%), якщо ваша ініціативна група не володіє такими даними, то скільки ж ви будете збирати підписів?

    1. Такие данные можно получить в поселковом

Comments are closed.