„МИ ПРОВЕЛИ СЬОГОДНІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКУ ЯРМАРКУ“ – НАТАЛІЯ ЧЕГОДАР

Кількість переглядів 391

Ми сьогодні були присутні на сільськогосподарської ярмарці. Підготувати нам її було не дуже легко, тому що ситуація в країні і в цілому в сільському господарстві дуже складна.

Кліматичні умови не сприяють сьогодні розвитку овочевої продукції і тому наші сільськогосподарські підприємства переживають не легкі часи. Їм тяжко поки що пристосуватися до таких складних погодних умов, але вони виходять із положення.

Не дивлячись ні на що їм вдалося виростити певну продукцію і сьогодні вони її запропонувати нашим шановним овідіопольчанам.

Наші підприємці, таки як керівник сільгосппідприємства агрофірма «Петродолинське» Мотуляк Дмитро Анатолійович, Матвійчук Ігор Святославович, Білий Михайло Іванович запропонували сьогодні саме продукцію, яку заготовлюють всі на зиму – це капуста, буряк, морква, цибуля. Ми з ними домолися, що вони поставлять ціни нижчі ринкових, і вони це виконали.

Свою продукцію зернових запропонував Онощук Олександр Петрович, це підприємство «Чорноморець» з Мар’янівки і Чумак Дмитро Федорович, це керівник сільгосппідприємства «Золотий фазан» із села Калаглія.

Також участь в ярмарці прийняв Білан Віталій Олексійович, він запропонував салатну продукцію, фермерське господарство Тищенка Анатолія Івановича, він торгував олією. Також ви побачили ковбасні та рибні вироби. Як завжди продукцію запропонували Рабінович Володимир Давидович, Колесник Валерій, Волошин Сергій та Узун Петро.

Ми маємо тісні зв’язки із підприємцями, які працюють в інших районах Одеської області. Наприклад сьогодні овідіопольці купували Тарутинські сири, Миколаївські сири, молочну продукцію Арцизького молочного заводу.

А кондитерські вироби – ми маємо зв’язки з підприємцями, які живуть і працюють в місті Одесі, і на наше запрошення вони сьогодні з задоволенням прийняли участь ц ярмарці.

Через тиждень Овідіополь чекає ще на одну ярмарку, яку ми знову проведемо.

Депутат Овідіопольської районної ради
від Аграрної партії
Наталія Чегодар

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0