СУД ПРОДОВЖУЄ РОЗГЛЯДАТИ КОНФЛІКТ МАЙОРА ТА ПІДПОЛКОВНИКА ПРИКОРДОННИХ ВІЙСЬК В УМОВАХ ОСОБЛИВОГО СТАНУ

Кількість переглядів 496

18 жовтня 2018 року в Київському районному суді міста Одеси продовжився розгляд кримінального провадження №42016161010000381 від 25.11.2016 року по ч.3 ст.405 КК України – нанесення тілесних ушкоджень своєму начальникові при виконанні військової служби в умовах особливого стану. Обвинувачений – нині майор запасу (на момент конфлікту діючий) Ігор Савицький, потерпілий – нині полковник (на момент конфлікту підполковник) Сергій Лаврентьєв.

На судове засідання з’явились обвинувачений – Савицький Ігор Анатольович, його адвокат – Стоянов Микола Миколайович, прокурор військові прокуратури – Глєбов Вадим Вячеславович. Потерпілий на судове засідання не з’явився з причини відрядження.

Ігор Савицький запропонував суду притягнути до відповідальності потерпілого, який безпідставно не з’являється на судові засідання, чим зневажає правосуддя.

На самому засідання заслухали обвинувачення прокуратури (на відео 9’33’’) та самого обвинуваченого (на відео 11’36’’), який не повністю визнав обвинувачення.

Враховуючи позицію обвинуваченого суд прийняв рішення у повному обсязі дослідити докази з допитами потерплого, сім свідків і обвинуваченого. У разі неявки потерпілого та свідків вивчати письмові докази по справі з метою не втрачати час. Після цього суд призначив декілька наступних засідань та закрив засідання.

Ще матеріали по справі:

З залу судового засідання
Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0