АДВОКАТУ ВІТАЛІЮ ДЕМЧЕНКО ПОВІДОМЛЕНО ПРО ПІДОЗРУ ЗА ВИКРАДЕННЯ МАТЕРІАЛІВ ЦИВІЛЬНОЇ СПРАВИ

Кількість переглядів 375

Мешканцю смт Овідіополь, адвокату Демченко Віталію Віталійовичу прокурори Одеської місцевої прокуратури №2 повідомили про підозру по ч.2 ст.357 КК України за викрадення із зали судових засідань матеріалів цивільної справи та приховування їх, що порушило роботу апеляційного суду Одеської області.

Історія цієї справи така:

16 грудня 2015 року до апеляційного суду Одеської області надійшла цивільна справа №2-1275/2006 за позовом Демченка Віталія Віталійовича до Закритого акціонерного товариства «Україна» про визнання договору купівлі-продажу дійсним та визнання права власності на нерухоме майно з Вищого спеціалізованого суду України. Справа була призначена до розгляду на 14 січня 2016 року. У зв’язку з неявкою позивача справу було відкладено на 20 січня 2016 року на 11 годину.

20 січня 2016 року за заявою позивача Демченко В.В. про ознайомлення з матеріалами справи, йому була надана можливість ознайомитися з нею в залі судового засідання. Однак Віталій Демченко скориставшись неуважністю секретаря судового засідання, залишив зал судового засідання разом зі справою.

Матеріали стосовно Демченко В.В. були направлені до Малиновського ВП в м.Одесі ГУ НП в Одеській області де і було відкрито кримінальне провадження.

Але, 18 лютого 2016 року, в 16:35 сам Демченко Віталій Віталійович повернув вкрадену справу, але вже через канцелярію Овідіопольського районного суду, долучивши її до іншої справи №2-в/509/296/16 теж за позовом Демченко В.В. до ЗАТ «Україна» про визнання договору дійсним та визнання права власності на нерухоме майно.

Проте, за версією прокуратури: сам адвокат Демченко В.В. розумів, що цивільну справу, яку їм було вкрадено в апеляційному суді, він, як позивач програє, адже договір купівлі-продажу нотаріально не посвідчено, державна реєстрація правочину не проведена. З метою утримати право власності на будівлю магазину, чоловік викрав матеріали справи та приховував їх більше місяця, поки не передав до Овідіопольського суду для приєднання до іншого свого позову проти ЗАТ «Україна».

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Малиновського відділу поліції.

Ось така детективна історія з кримінальним завершенням. Чекаємо на передачу обвинувального акту до суду з метою розгляду справи по суті.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “АДВОКАТУ ВІТАЛІЮ ДЕМЧЕНКО ПОВІДОМЛЕНО ПРО ПІДОЗРУ ЗА ВИКРАДЕННЯ МАТЕРІАЛІВ ЦИВІЛЬНОЇ СПРАВИ

  1. Ві вірменська ковдра, за ним багато що є!!!! Пяниця та безладна скотина!!! Всі так будуть жити якщо предадуть українців

Comments are closed.