ЧОРНОМОРСЬК В ЧЕРГОВИЙ РАЗ ОТРИМУЄ ФІНАНСУВАННЯ НА ПРОТИЗСУВНІ РОБОТИ

Кількість переглядів 388

По інформації від Одеської ОДА до Чорноморську поетапно надходить фінансування на будівельні роботи з укріплення прибережної зони. Усі 42 мільйона гривень із резервного фонду державного бюджету місто отримає до кінця 2018 року.

Ми пройшли всі етапи і домоглися виділення з резервного фонду 42 мільйонів гривень. Як і обіцяв, кошти вже надійшли, тому роботи продовжуються. Найголовніше — повністю зупинити зсувні процеси, від яких люди потерпають вже багато років“, — повідомив голова Одеської ОДА Максим Степанов на зустрічі з мешканцями вул. Приморська.

Нагадаємо, протягом 20 років мешканці міста Чорноморськ страждали через зсуви ґрунту прибережної зони. У зоні негативного впливу опинилися територія площею понад 30 гектарів та майже п’ять тисяч мешканців. Відтак, ще у лютому 2018 року голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов звернувся до Кабінету Міністрів із проханням виділити кошти на протизсувні роботи у місті Чорноморськ.

Кошти відділено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2018 року. Під час реалізації проекту передбачається улаштування палевих утримуючих споруд та дренажного комплексу.

По матеріалам: Одеська ОДА

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0