ГОЛОВИ МІСЦЕВИХ РАД УХИЛЯЮТЬСЯ ВІД СВОЇХ ОБОВ’ЯЗКІВ ПО ОСІННЬОМУ ПРИЗОВУ

Кількість переглядів 488

Місцева влада бойкотує компанію з призову на війську службу в Овідіопольському районі. Плановим завданням на осінній призов 2019 року було визначено, що з Овідіопольського району необхідно призвати 45 чоловік. На сьогодні відправлено лише 19 осіб.

Голови сільських, селищних рад та громад ігнорують Постанову КМУ від №921-2016-п «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних» – така думка військового комісара Овідіопольського району Сергія Щербини. Взяття на військовий облік громадян, зняття з військового обліку громадян після їх вибуття в іншу місцевість, виявлення призовників і військовозобов’язаних, оповіщення призовників і військовозобов’язаних про їх виклик, постійна взаємодія з районним військовим комісаріатом перебуває на низькому рівні.

«Призов це не популярне зайняття, одна справа, коли призовом займаються особи, які призначені на свої посади і зовсім інша справа, коли цим займаються ті кого обрали, адже через пів року їм потрібно знову йти на вибори…» – висказав свою думку в.о. голови Овідіопольської РДА Ільченко І.О.

«…У нас немає жодної вакантної посади начальника військово-облікового столу…» – військовий комісар Овідіопольського району Щербина С.В.

Виникає питання, а за що ці люди отримають заробітну платню?

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “ГОЛОВИ МІСЦЕВИХ РАД УХИЛЯЮТЬСЯ ВІД СВОЇХ ОБОВ’ЯЗКІВ ПО ОСІННЬОМУ ПРИЗОВУ

  1. Категорично не згодна!!! Сільські ради ( в т.ч. сільські голови та інпектори ВОС) виконують всі покладені на них обов’язки. Свою заробітну плату вони відробляють зповна. В нашій сільській раді інспектор ВОС взагалі працює на 0,5 ставки, але роботу свою робить відповідно до поставлених завдань перед ВОС. Немає жодного призовника, з яким би не проводилась бесіда особисто головою сільради чи інспектором ВОС. Оповіщення проводяться регулярно. А те,що на думку військового комісара району, постійна взаємодія з райвійськоматом на низькому рівні, то в цьому вина не тільки сільських рад. Підняття патріотичного духу, виховання в молоді почуття священного обов’язку перед своєю країною лежить не тільки на сільських радах. І от про це, мабуть дійсно, треба задуматись усім. А те,що кращий захист це – напад, ми знаємо.

  2. Наталя Миколаївно будь ласка прокиньтесь. Не робіть посьміховисько. Категорично пишете не правду. Що з вами відбувається, може ви з місяця впали?

  3. Я пишу про свою роботу і за це відповідаю. Пишіть грамотно і не ображайте мене.

  4. Коментар про відповідальність за роботу написала Наталя Миколаївна, а не Анонім.

Comments are closed.