В УКРАЇНІ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ЦИКЛ МАСШТАБНИХ ЗБОРОВИХ ЗАХОДІВ З РЕЗЕРВІСТАМИ ТА ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНИМИ

Кількість переглядів 307

По інформації Управління зв’язків з громадськістю Збройних Сил України з 3-го грудня розпочинається цикл масштабних зборових заходів з резервістами та військовозобов’язаними.

Будуть проведені збори, як у складі бригад (до 15 діб) так і у складі навчальних центрів (до 20 діб). Таким чином передбачається, що всі зборові заходи будуть завершені до початку Новорічних свят.

Журналіст газети «Альтернатива.орг» Андрій Хлопчик, як резервіст першої черги теж отримав повістку та в понеділок 03 грудня прибуде до Овідіопольського військового комісаріату.

Водночас, заходи мобілізації проводитимуться лише у випадку відкритої агресії, але в такому випадку до Збройних Сил України призиватимуться не лише ті особи які перебувають на зборах, а й усі резервісти та військовозобов’язані, які приписані до комплектування Збройних Сил України.

Крім того, як і передбачено Стратегічним замислом застосування Збройних Сил України, наразі у визначених областях України тривають організаційні заходи створення Територіальної оборони та непорушних запасів.

В областях у яких запроваджено воєнний стан передбачається проведення масових зборів з військовозобов’язаними територіальної оборони тривалістю до 10 діб. Під час яких буде проведене бойове злагодження бригад та батальйонів територіальної оборони, з метою підготовки до захисту своїх областей.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0