ДОГОВІРНИЙ ТУПИК ТАЇРОВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Кількість переглядів 426

12 грудня 2018 року в черговий раз не відбулась перша сесія новообраної ради Таїровської ОТГ, на яку знову прийшло лише вісім депутатів.

Мешканка ЖМ «Золота гірка» та член Таїровської селищної виборчої комісії Олена Майданюк, після об’яви головою комісією Олегом Буравльовим про черговий зрив засідання, взяла слово та висловила свою думку і як член Таїровської громади і як член виборчої комісії.

Дайте Венеції частину наших депутатів і через півроку у них зникне вода“ – розпочала Олена Борисівна, маючі на увазі всіх депутатів, які замість обрання своїх повноважень на першому засіданні, продовжують ігри «третьої сили», яка тримає 30-тисяну громаду в заручниках.

Давайте називати речі своїми іменами: після того, як ми побачили ролики з «УЛІССУ» в інтернеті… це називається СХІДНЯКИ І ДОГОВОРНЯКИ, якими займаються наші депутати… Вибачте за кого вони нас мають?..

Особливо Олену Майланюк обурює присутність на таких СХІДНЯКАХ І ДОГОВОРНЯКАХ осіб, які зовсім не мають відношення до самої громади, проте з якісь-то причин мають шалений вплив на деяких народних обранців – це Михайло Шмушкович, колишній керівник Одеської облради і Володимир Босенко, колишній очільник міліції Одещини.

З появою цієї, так званої «третьої сили», в громаді стали відбуватися дивні речі: у всіх хто не послухався, стали відбуватися неприємності:

Хто буде наступною жертвою? Може ВОНИ нам наддадуть розклад кого будуть вбивати і кому будуть дома підривати?“ задає питання Олена Борисівна і додала, що нові депутати зараз більше бояться вже цю «третю силу», ніж своїх виборців.

Той тупик в якому оказалась громада, це не правовий тупик, це договірний тупик в який нас, як в глухий кут, завели ось ці депутати“ – зробила свій висновок член комісії Майданюк О.Б.

Вони скоріш за все «депутани» …Мені огидно на все це дивитись…“ – підсумувала Олена Борисівна.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “ДОГОВІРНИЙ ТУПИК ТАЇРОВСЬКОЇ ГРОМАДИ

  1. Возьмите их за яйца да приволоките на сессию. Чего вы сидите?

  2. Почитайте Закон и отзовите этих депутатов нах… А дальше их уже никто не выберет…

  3. Они не депутаты и звать их никак.

  4. Хороший момент навести конституционные строй в громаде. Не совет должен руководить громадной, а правление громады должно дать совету полномочия. Необходимы определенные этапы. Вы смогли бы войти в историю как первая в стране конституционная громада, а войдете как первая громада без совета.

Comments are closed.