ВАСИЛЬ ГУЛЯЄВ: ПРО БЮДЖЕТ, ПРО ПОДАТКИ НА СТАРІ МАШИНІ, ПРО МОРАТОРІЙ НА ПРОДАЖ ЗЕМЛІ ТА ПРО ОБ’ЄДНАННЯ ГРОМАД

Кількість переглядів 351

17 грудня 2018 року після розгляду всіх питань першої частини XXIV сесії Овідіопольської районної ради, перед громадою виступив депутат по 140 виборчому округу Василь Гуляєв, який розповів про бюджет, якій необхідно приймати, про податки на старі автомобілі, про продовження мораторію на продаж сільськогосподарських земель та про перспективи об’єднання громад.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “ВАСИЛЬ ГУЛЯЄВ: ПРО БЮДЖЕТ, ПРО ПОДАТКИ НА СТАРІ МАШИНІ, ПРО МОРАТОРІЙ НА ПРОДАЖ ЗЕМЛІ ТА ПРО ОБ’ЄДНАННЯ ГРОМАД

  1. Слушая его – понимаю, что он не понимает о чём говорит: надо собрать председателей сельсоветов я не знаю кого, пообщаться, думаю должны пойти на встречу… Что он несёт????? просто говорит для того чтобы говорить…

  2. Партия Выдроження против уплаты налогов при растоможке авто, т.е. те кто легально купил, уплатил все налоги (90 % автовладельцев) – партия Выдродження против вас, партия Выдродження получается против легальных налогов и за теневые схемы, Молодец!!!

  3. Чему вы удивляетесь? Теневые схемы это его конёк, начиная от прапорщика и до Молодёжненского головы. А теперь тем более, когда голосок при нажатии кнопочки “за”, “против”, “воздержался” или просто не голосовал, не явился в раду в нужный момент стоит бабосиков.

  4. Об’єднання Овідіополь-Калаглія зарубав Гуляєв. Спитайте дуже вірюючого батюшку з Калаглії. Він може розказати як його консультували.

    1. Його до сих пір консультують.
      Він від цих консультацій тільки собі проблеми створив.

  5. Гуляева от вопроса Чегодарь сразу кондрашка хватанула. Он сразу икать начал, а аргументики то никакие.

  6. Да туповат наш избранник… До homosapiens не дотягивает…

Comments are closed.