ЗА ТИЖДЕНЬ РОБОТИ ОДЕСЬКИЙ РИБООХОРОННИЙ ПАТРУЛЬ ВИЛУЧИВ МАЙЖЕ 350 КГ РИБИ

Кількість переглядів 333

У період з 6 по 12 грудня рибоохоронний патруль Одещини викрив 24 порушення рибоохоронного законодавства. Зокрема, зафіксовано 11 грубих порушень за ч.4 ст.85 КУпАП, вісім – за ч.3 ст.85 КУпАП, чотири – за ч.1 ст.88-1 КУпАП та одне – за ч.1 ст.85-1 КУпАП.

Всього за незаконне придбання чи збут у порушників вилучено 347 кг водних біоресурсів. Крім того, вилучено 14 заборонених знарядь лову.

Для прикладу, шостого грудня у м. Вилкове виявлено громадянина, який продавав 340 кг карася без дозвільних документів. Складено адміністративний протокол за ч.1 ст.88-1 КУпАП (порушення порядку придбання, збуту та розповсюдження об’єктів тваринного або рослинного світу).

Восьмого грудня на р. Дністер Білгород-Дністровського району рибоохоронці викрили трьох громадян, які здійснювали лов риби за допомогою трьох «драчів». Завдяки оперативним діям патрульних порушники не встигли виловити водних біоресурсів. Заборонені знаряддя лову вилучено. Складено адмінпротокол за ч.4 ст.85 КУпАП.

Рибоохоронний патруль Одещини закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Якщо ви помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії» відомства: (098) 798-47-93.

Прес-служба Держрибагентства

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “ЗА ТИЖДЕНЬ РОБОТИ ОДЕСЬКИЙ РИБООХОРОННИЙ ПАТРУЛЬ ВИЛУЧИВ МАЙЖЕ 350 КГ РИБИ

  1. на рынок в Овидиополь пусть сходят

  2. та да, хоть бы не позорились) три порушника с драчами) на днестре по всему берегу сидят порушники с драчами, такса 300 грн и лови себе наздоровье) поймали так, для галочки.

Comments are closed.