В м.БІЛЯЇВКА ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ДВОЄ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ОТРУЇЛИСЬ НАРКОТИЧНИМ РЕЧОВИНАМИ. ОДИН ПОМЕР

Кількість переглядів 516

23 грудня 2018 року виявлені без свідомості тіла двох військовослужбовців відділу прикордонної служби «Біляївка», які, за попередніми даними, отруїлись внаслідок зловживання наркотичними речовинами.

За даними від нашого джерела, виявленими без свідомості були:

  • військовослужбовець за контрактом, молодший сержант Борисенко М.Д.
  • військовослужбовець строкової служби, молодший сержант Вирвихвост П.А.

На місце події була викликана «швидка допомога», яка в ході реанімаційних заходів привела в свідомість Борисенка М.Д., але відносно іншого, Вирвихвосту П.А., було констатовано смерть.

Молодший сержант Борисенко Микита Дмитрович, 1996 р.н. з м. Дніпро – молодший інспектор прикордонної служби 1 категорії, призваний на військову службу за контрактом 28 вересня 2018 року. Микита Дмитрович має дружину і двох дітей.

Молодший сержант Вирвихвост Павло Андрійович, 1998 р.н. з м. Мелітополь, Запорізької області, був молодшим інспектором прикордонної служби 1 категорії-інструктор, призваний на службу 19 квітня 2018 року. Павло Андрійович не одружений та дітей не мав.

Напередодні, 22 грудня офіцерами управління відділу прикордонної служби “Біляївка” спільно з офіцером ВВБ під час огляду особистих речей у військовослужбовця строкової служби, молодшого сержанту Борисюк С.С. виявлено 3 пакетика. Один з речовиною рослинного походження, один з білим порошком та один з кристалічною речовиною. За попередніми даними це наркотичні речовини.

За фактом події 22 грудня (виявлення пакетиків з наркотичною речовиною) відкрито кримінальне провадження №42018161020000101 за ст.309 “Незаконне виробництво, виготовлення. зберігання, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин без мети збуту“.

В ході проведення слідчих дій було встановлено, що молодший сержант Борисенко М.Д., молодший сержант Вирвихвост П.А. та молодший сержант Давіденко В.О. були причетні до вживання наркотичних засобів. Це підтверджується результатами експрес-аналізу.

Тіло померлого Вирвихвосту П.А. направлено в морг Біляївської ЦРЛ для проведення судово-медичної експертизи. За станом молодшого сержанту Борисенко М.Д. ведеться спостереження.

При управлінні прикордонного загону створено ситуативну групу, начальником Південного регіонального управління призначено розслідування нещасного випадку.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “В м.БІЛЯЇВКА ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ДВОЄ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ОТРУЇЛИСЬ НАРКОТИЧНИМ РЕЧОВИНАМИ. ОДИН ПОМЕР

  1. Борисенко М.В,а дальше Борисенко М.Д.?

Comments are closed.