367 ДНІВ ОЧІКУВАННЯ. З 13 СПРОБИ ВДАЛОСЬ ЗАПУСТИТИ ТАЇРОВСЬКУ ГРОМАДУ

Кількість переглядів 420

26 грудня 2018 року поставлена крапка у виборчому процесі в Таїровську об’єднану територіальну громаду. Тимур Хасаєв вже офіційно зареєстрований в Єдиному Державному реєстрі, як голова громади. Всі двадцять шість виборчих округів мають своїх депутатів. Про таке ми не могли мріяти ще 23 грудня, коли зірвалася дванадцята спроба скликати першу установчу сесію.

Але, Таїровська селищна виборча комісія на своєму засіданні ще раз розглянула питання щодо оголошення результатів виборів депутатів на шести округах, де вибори раніше були визнанні такими, що не відбулися та зареєструвала всіх шістьох: Сергія Андрусишина від «Райдужного», Федіра Марциха та Миколу Богдана від «Червоного Хутору», Володимира Яковенко від Лиманки, Олександра Богомолова та Георгія Чорного від Таїрова.

Окрім реєстрації новообраних депутатів на своєму засіданні виборча комісія призначила першу установчу сесію на 17 годину 26 грудня на яку зібрались 14 з 26 обраних депутатів і на якої Тимур Хасаєв прийняв присягу, ставши головою громади, а самі депутати набрали своїх повноважень. Вибори, які відбулись ще 24 грудня 2017 року завершились.

 

Народне ВІЧЕ, яким громада пригрозила, напевно, спрацювало. А жаль, дуже хотілось спостерігати за спробою народу використати п’яту статтю Конституції України з метою здійснити владу безпосередньо.

Але, у будь-якому випадку, вітаємо мешканців новоствореної Таїровської об’єднаної територіальної громади, яка встигла вскочити на «подножку» бюджетного 2018 року, який вже від’їжджав від них. Наразі в них є обрана влада у якої є всі важелі для здійснення своїх повноважень з метою прийняття бюджету 2019 року в якому громада зможе використати всі переваги реформи місцевого самоврядування.

З чим їх і вітаємо!

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “367 ДНІВ ОЧІКУВАННЯ. З 13 СПРОБИ ВДАЛОСЬ ЗАПУСТИТИ ТАЇРОВСЬКУ ГРОМАДУ

  1. Це пизд*, ну не вмієш ти розмовляти українською мовою, ну не розмовляй, а то ти як Азіров, несеш якусь х***ню.

  2. Хасан всіх на**бав, знову правять обязяни

Comments are closed.