«ЄВРОПЕЙЦІ» ПОГРОЖУЮТЬ ДЕПУТАТУ ТАЇРОВСЬКОЇ ОТГ ОЛЕГУ КІРЕВУ

Кількість переглядів 401

Я можу попросити зі сторони Європейського групи, щоб особисто мене і мою родину не турбували і мій бізнес також залишили у спокої?.. Прошу щоб не втручалися у моє особисте життя і не погрожували мене у телефонному режимі…“ – з такою заявою виступив сьогодні на засіданні Таїровської селищної ради депутат Олег Кірев.

«Європейська група» це новостворена група «Європейська громада» у складі Таїровської селищної ради, яку сьогодні на засіданні ради Таїровської ОТГ представив депутат Леонід Гуславський.

Виступ депутата Кірева О.В. (дивиться відео) інші депутати, які не входять до групи «Європейська громада», зустріли оплесками.

Чи буде депутат Олег Кірев подавати заяву до поліції, поки не відомо, але АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ писала, що родина Олега Васильовича вже мала проблеми з бізнесом, після його відмови блокувати роботу ради Таїровської ОТГ: в листопаді 2018 року виконком Одеської міськради припинив договір оренди з торгівельними об’єктами його родини.

Проте, до складу групи «Європейська громада» увійшов інший депутат до якого застосовувались спроби погрози – Сергій Рудов. Нагадаємо, що вночі з 21 на 22 листопада 2018 року Сергію Валентиновичу підпалили гараж з автомобілем біля його будинку.

З засідання сесії Таїровської ради
Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0