ЗА ФАКТОМ ТИСКУ НА ДЕПУТАТІВ РАДИ ТАЇРОВСЬКОЇ ОТГ ВІДКРИТО КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ

Кількість переглядів 612

Слідчим відділом Овідіопольського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за фактом зустрічі члена виконкому Одеської міськради Шмушковича М.В. та колишнього керівника Одеської поліції Босенко В.В. з депутатами ради Таїровської ОТГ, яка відбулась в Одеському ресторані «УЛІСС».

Нагадаємо, що 18.11.2018 року напередодні першої сесії новообраної Таїровської ОТГ колишній голова Одеської обласної ради, а нині член виконкому Одеської міської ради Михаїл Шмушкович разом з колишнім очільником УВС міста Одеси Володимиром Босенко провели зустріч з десятьма новообраними депутатами Таїровської ОТГ. Результатом зустрічі стало зрив сесії, яка була скликана у той же день в 13:00 з причини не явки восьмі з десяти присутніх депутатів.

У двох депутатів, які були на тої зустрічі і які прийшли на сесії відразу почались проблеми: депутату Рудову підпалили гараж з автомобілем, а відносно сім’ї депутата Кірєва виконком Одеської міськради прийняв рішення про розірвання договору на розміщення торгових павільйонів у м. Одеси.

Сподіваємось слідчим вдасться встановити обставини зустрічі в ресторані «УЛІСС» та «вивести на чисту воду» всіх, хто використовуючи свою близькість до президентської вертикалі влади, намагається впливати на новостворену об’єднану громаду з метою впливу на прийняття рішень.

Ще матеріали по темі:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0