ЛАРИСА ЛИСЬОНОК ПРО ТАРИФИ: „ДЕПУТАТИ ПРИЙНЯЛИ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ НАСЕЛЕННЯ“

Кількість переглядів 305

28 грудня 2018 року ми побували в КП «Водопостач» і надалі можливість головному бухгалтеру Лисьонок Ларисі Нікіфоровні обґрунтувати свої розрахунки по тарифам комунального підприємства, які визвали багато запитань на останньої сесії Овідіопольської селищної ради.

Не будемо вдаватись у підробці, кому потрібно дивиться відео сюжет, або таблиці з цифрами у цієї статті. Про головні баталії на останньої сесії з питань тарифів дивиться наш матеріал: РОЗВИТОК ЧИ ПРОЇДАННЯ? ОВІДІОПОЛЬСЬКІ ДЕПУТАТИ ЗАТВЕРДИЛИ РІШЕННЯ ПРО ВІДШКОДУВАННЯ ВИТРАТ КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА.

З 2019 року відносини між Овідіопольською селищною радою та КП «Водопостач» наразі будуть опиратись на рішення, яке було прийнято на останньої сесії. Селищна рада, на підставі цього рішення, буде погашати різницю між тарифом, який розрахований комунальним підприємством, як економічно обґрунтований і тим тарифом, який депутати затвердили для населення.

Заплановані витрати на 2019 рік між тарифом для населення і економічно обґрунтованим тарифом складають:

  • Вивезення твердих побутових відходів – 109’319,00 грн.
  • Водопостачання – 1’402049,25 грн.
  • Водовідведення – 629’920 грн.

Всього – 2’141’288,25 грн.

Понад 2 млн.грн. це вартість того, щоб не підвищувати тариф у 2019 році, залишивши його на рівні 11,90 грн. за кубічний метр водопостачання.

Зменшити втрати води, які наразі складають біля 28%, можливо лише при модернізації всієї мережі водопостачання. Наразі ми маємо понад 177 км водомереж, з яких біля 70% знаходяться в аварійному стані. За останні шість місяців силами комунального підприємства було замінено біля двох кілометрів водомереж, але цього не достатньо.

Дякуємо головному бухгалтеру Лисьонок Л.Н. за потрачений нас час з метою надати необхідні роз’яснення для населення.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “ЛАРИСА ЛИСЬОНОК ПРО ТАРИФИ: „ДЕПУТАТИ ПРИЙНЯЛИ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ НАСЕЛЕННЯ“

  1. Роман, вы попробуйте в КП “Великодолинское” взять такие расчеты) интересно что у вас получится)

  2. Депутаты МОЛОДЦЫ !!!!!!!!!! хоть что то сделали для жителей поселка. И чего же этот полуграмотный Бакалов ВЕРИЩИТ !!!!!Все понятно. Рома ты МОЛОДЕЦ,

  3. А хорошое,что вода осталась для населения 11,90 а не 15гр,.канализация 15,0 а не 26,0!!!!!!!!

  4. Люди ,да куда больше еще подымать тарифы?! И так еле выживаем!!!!!!!!!Савельева Молодчинка!!!!

  5. Это расчкты КП “Водопостач”. А мы просим расчеты КП “Великодолинское”. Если конечно у вас найдется время и возможность к ним заехать. Интересно, они дадут Вам такую же информацию. Жителям поселка было бы интересно посмотреть за что они платят.

  6. Роман и всё же вам не дали все данные о фактических данных по предприятию. Где расчёты по зароботной плате всего персонала и количество работников? Где доходы по услугам которые получает предприятие? Какова собестоимость 1 м/куб из артезианской сважины и т д.

  7. Расчеты и тарифы это прекрасно. А то что в новогоднюю ночь в Овидиополе воды не будет – еще лучше(

  8. Анонім!! Я Вас запрошую на підприємство, де Вам буде надана вся інформація ,яку Ви назвали !! Ви ознайомитесь з нею, вникнете , а потім опублікуєте у Варшанідзе . Гарантую Ваше прізвище названо не буде. Я хочу ,щоб всі зрозуміли ,що ніяких таємниць в розрахунках немає. Хто ще бажає ознайомитись з розрахунками ласкаво просимо.

Comments are closed.