ЦЕРКВА КДБ. ЧИ БУДУТЬ ПОКАЯННЯ ВІД СВЯЩЕННОСЛУЖИТЕЛІВ УКРАЇНИ?

Кількість переглядів 340

Все нові і нові імена православних ієрархів знаходять в архівах КДБ Латвії. Картки можна знайти на офіційному сайті, спеціально створеному для публікації документів.

Картки:

  • «ЧИТАТЕЛЯ», він же Митрополит Ризький і всієї Латвії Олександр – в миру Кудряшов Олександр Івановича,
  • «ВЕРОНИКИ», вона ж ігумена Сергія – в миру Олександра Георгіївна Конкова,

вже знайдені.

Скільки ще там карток тих кому сповідувались громадяни СРСР? Скільки особистих таємниць таки священнослужителі передали КДБшникам?

А скільки таких карток в архіві нашого СБУ? А скільки там карток діючих священнослужителів нової ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВІ УКРАЇНИ?

Патріарх Філарет нещодавно розповів про те, що всі священнослужителі зобов’язані були реєструватись в КДБ та звітувати йому.

Не було жодного єпископа, який не мав би контактів з ними. Якщо він не мав контактів, то він не був єпископом. Тому, якщо хтось з архієреїв тих скаже, що він не мав контактів (із КДБ – ред.), то це означає, що він говорить неправду. Я це точно знаю”, – сказав патріарх.

Це зізнання, чи покаяння? І чи означає це, що Патріарх Філарет покаявся за ВСІХ? І чи повинні ми приймати таке покаяння за ВСІХ?

  • А може кожний священнослужитель ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВІ УКРАЇНИ повинен особисто покаятись перед народом України стосовно своєї співпраці з КДБ, якщо така співпраця була?
  • Чи готові вони на це?
  • Чи продовжать співпрацювати, але вже з нинішніми?

Господу не важно ким ти БУВ, Господу важно ким ти Є.

Якщо не буде покаяння, наша нова ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВІ УКРАЇНИ не стане справжнім посередником між Богом і людьми.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “ЦЕРКВА КДБ. ЧИ БУДУТЬ ПОКАЯННЯ ВІД СВЯЩЕННОСЛУЖИТЕЛІВ УКРАЇНИ?

  1. Так на любого человека можно карточку выписать. Нужно проводить почерковедческую экспертизу прежде, чем обнародовать такие данные. Возможно, человек и не знал, что на него заведено досье. И вообще, помощь человека правоохранительным органам в правовом государстве должна поощряться, а судить за преступные задания нужно сотрудников и власть.

    1. Эти карточки взяты с официального правительственного сайта Латвии. Я в их подлинности не сомневаюсь. Если у этих людей есть претензии, ждем их.

  2. Роман, это было общее умозаключение, не принимайте на свой счет. Кто вы такой, чтобы судить агентуру в Латвии? Вы свои все дела доведите до логического завершения. Или финансовый поводок Хасана не пускает?

Comments are closed.