ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ІДЕОЛОГА УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО РУХУ

Кількість переглядів 352

Бути вірним правді не завжди легко. І сама правда не завжди приємна. Сьогодні 110-річниця від дня народження голови Проводу ОУН — Степана Андрійовича Бандери. Не звик ідеалізувати нікого, окрім Господа Бога. Але завжди поважав принципову позицію Степана Бандери в питанні створення держави — Україна.

Не знаю, чи належать слова, які зображені на фото, Степану Бандері, але ці слова наочно показують, що таке ПРАВДА. А ПРАВДА — це дорога, якою людська душа наближається до Бога.

Приблизно дві тисячі років тому, Римський начальник Понтій Пилат звернувся до Ісуса Христа з наступним запитанням — Що є правда? Не почувши відповіді, Пилат не наполягав на відповіді. Можливо тому, що для нього самого правда була незручною. Пилат знав, що схоплений людьми Ісус був невинний. Але, дбаючи про своє становище, як римський начальник, віддав Христа розлюченій юрбі. Юрбі яка повела Ісуса на розпяття.
Бути вірним правді не завжди легко. І сама правда не завжди приємна
“. — © ВІРЮ І ЗНАЮ

Бажаю всім йти дорогою ПРАВДИ, не зважаючи ні на що та не відкладати свого спасіння на завтра, бо завтра може обманути нас.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0