В ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОМУ ДИВНИМ СПОСОБОМ «ПРОСУВАЮТЬ» ДЕПУТАТІВ ГУЛЯЄВА

Кількість переглядів 638

Великодолинська селищна рада займається агітацією депутата від партії «Відродження» за гроші платників податків? Цікава історія вийшла перед новим 2019 роком в дитячих дошкільних закладах смт Великодолиське.

До нашої редакції звернувся мешканець Великодолинського, дитина якого відвідує один з дитячих дошкільних закладів селища. Батька обурив один цікавий папірець на якому було зображення депутата Одеської обласної ради від партії «Відродження» Ігоря Недозимованного, який був акуратно вкладений в коробочку з ласощами, яку його дитина отримала в дитячому садочку.

З яких підстав у подарунок, який був придбаний на бюджетні кошти містив агітаційний листок із зображенням депутата? Що це? Нав’язування вибору за бюджетний рахунок?

Наша редакція побувала у завідувача дитячого дошкільного закладу №1 смт Великодлинське Жалобнюк Ганни Василівни. На демонстрацію подарунка та агітаційного листка, Ганна Василівна повідомила, що все це було доставлено водієм Великодолинської селищної ради.

Для з’ясування подробиць походження подарунків і агітаційних листків з зображенням Ігоря Недозимованного ми направились до голови Великодолинскьої селищної ради. На жаль голови, Володимира Олександровича Граба, на місті не оказалось, але була його заступник: Орловська Ольга Олександрівна.

Але, Ольга Олександрівна почала розповідати, що дійсно подарунки були придбані селищною радою за бюджетні кошти, але про агітаційні листки вона нічого не знаю і завідувач Жалобнюк Г.В. не могла повідомити нам про те, що ці агітаційні папірці були надані з селищної ради.

Ми показали Ольги Олександрівні нашу відео розмову з завідувачкою Жалобнюк Г.В., але сама вона залишилась при своєї думці.

Обов’язково спробуємо поспілкуватись з водієм селищної ради з метою з’ясування подробиць отримання подарунків та агітаційних листків та з самим депутатом Ігорем Недозимованним: чи знає сам депутат про таке «просування» своєї кандидатури, або це власна ініціатива когось з смт Великодолинське?

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “В ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОМУ ДИВНИМ СПОСОБОМ «ПРОСУВАЮТЬ» ДЕПУТАТІВ ГУЛЯЄВА

  1. Эх Олька, Олька “ЦАРИЦА” как не стыдно своих жителей конфетами подкупать, земли лучше дай жадина .

  2. В городке давали такие же подарки

  3. Ну да …светофор открывали вместе Поселковый с Недозимованым! А бумажку в подарки вложил водитель… Хто винуватий? невістка…

  4. Роман поинтересуйтесь у кого закупались эти подарки и вы увидите интересную закономерность. Всё Орловская знала об этих писульках, а прикидывается дурочкой. Нахальное её поведение даже на камеру говорит о многом. Можете представить как она ведёт себя с людьми. Точно такие же подарки с этими вложениями Недозимованного были и в детском саду в военном городке. Заведующая детсадом Жолобнюк также очень хорошо осведомлена, она же входит в бюджетную комиссию поселкового совета. Сам депутат облсовета является одним из связующих звеньев по выделению денег на посёлок из областного бюджета и дальнейшего “интересного” их освоения. Всё это не случайно, идёт заточка на будущие выборы. Не исключено, что и Недозимованный покупал эти подарки, тогда возникает вопрос, а куда делись подарки за которые были переведены деньги из бюджета?

  5. Илья, Олька землю не даёт. Она нахапала, зарезервировала и только продаёт так как и все поселковские. Пойми ей нужно долю отдать Грабу, поэтому как она может тебе дать бесплатно.

  6. Недозимованые-Декретно-Гуляющие-Жалобливые-Грушеворующие-Орловские-ТВАРИ…

  7. Так они даже у детей воруют. Какая низость. Вот это власть.

  8. Неужели на этих подарочках не погрела ручки и карманчик Танька – кастрюлька (Грущенко)?

  9. Гуляев забери эту всю свою срань с посёлка. За что ты наказал людей нашего посёлка?

  10. Граб и его шобло запланировали стыбздить деньги, а Роман им помешал. Не представляете как они его ненавидят. Посмотрите на милое свиньяче рыльце Оли возле корытца.

Comments are closed.