ЗВЕРНЕННЯ ДИРЕКТОРА КП «ВОДОПОСТАЧ» ГЕННАДІЯ ФЕСЮКА

Кількість переглядів 548

Шановні мешканці селища Овідіополь. Для погашення боргу за водопостачання перед «Інфоксводоканалом» за грудень 2018 року КП «Водопостач» не вистачає 100 тис.грн.

Директор КП «Водопостач» Фесюк Г.В. звертається до вас з проханням оплатити свої борги за водопостачання та водовідведення за грудень 2018 року до 25 січня 2019 року.

У зв’язку з Різдвяними та Новорічними святами мешканці селища не приділили належної уваги погашенню боргів перед комунальним підприємством. Але життя іде і водопостачання від «Інфоксводоканалу» не безкоштовне.

У разі не погашення боргу у сумі 100 тис.грн. до 25 січня 2019 року, нам загрожує припинення водопостачання з усіма наслідками, що випливають звідси.

Просимо з повагою віднестись до цього звернення та виконати свої зобов’язання перед нашим комунальним підприємством. а надалі не допускати затримки в оплаті і виробляти її своєчасно.

З повагою,
директор КП «Водопостач»
Фесюк Г.В.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “ЗВЕРНЕННЯ ДИРЕКТОРА КП «ВОДОПОСТАЧ» ГЕННАДІЯ ФЕСЮКА

  1. А Фисюк Гена опять бежит с водопостача и заберает с собой Ларису и еще другую Ларису Ищют убежище в Овидиополе.

  2. Так бегите к Савельевой и занимайте место директора !!!!И через месяц все мы увидим какое убежище будите искать ВЫ !!

  3. За последние десять лет ,директорами были ВЕРЛАН ,ФЕСЮК ,ДИДУР,ВЛАСЕНКО,РУДОЙ,ШЕВЧУК, опять ФЕСЮК и теперь очередь очередного СЧАТЛИВЦА . Хотелось бы увидеть этого комикадзе…

Comments are closed.