КРУГЛИЙ СТІЛ в ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РДА: «ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЯ ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ»

Кількість переглядів 355

У рамках виконання Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» під керівництвом заступника голови районної державної адміністрації Олександра Ворохаєва, радника голови Одеської обласної державної адміністрації Людмили Акімової 16 січня відбувся круглий стіл, в якому прийняли участь члени районної міжвідомчої координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

Людмила Степанівна звернула увагу на важливість формування нульової толерантності у молоді до будь-яких проявів торгівлі людьми та домашнього насильства, проведення з цією метою превентивної роботи щодо підвищення обізнаності вразливих груп населення з протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, а також надання допомоги постраждалим особам.

Існує комплексний механізм боротьби з цими явищами, який закріплено законодавчо.

Учасники наради обговорили питання забезпечення практичної реалізації прийнятих законів та визначили першочергові кроки і завдання для всіх суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.

Важливою подією стало підписання договору про співпрацю між Овідіопольською районною державною адміністрацією, в особі Ільченка Ігоря Олександровича та ГО «Громадський Рух «Віра. Надія. Любов», в особі Семікоп Тетяни Євгеніївни.

Метою договору є об’єднання творчих зусиль, інтелектуальних та інших ресурсів для реалізації соціальних програм з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

Овідіопольська РДА

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0