В ГОСТІ ДО ГЕННАДІЯ ТРУХАНОВА. ПОДІЇ В ТАЇРОВСЬКОЇ ОТГ ПЕРЕНОСЯТЬСЯ ПІД СТІНИ ОДЕСЬКОЇ МІСЬКРАДИ

Кількість переглядів 387

24 січня 2019 року громада Таїровської ОТГ влаштувала мирний мітинг біля будинку Одеської міської ради на підтримку депутата Олега Кірєва на родину якого почали тиснути шляхом припинення договорів оренди на розміщення тимчасових споруд в м. Одеса.

Як ми повідомляли 23.11.2019 року, з родиною новобраного депутата Таїровської ОТГ Олега Кірєва, яка веде свій бізнес в м. Одеса, були розірвані договори на розміщення тимчасових споруд і в спішному порядку два торгових об’єкти по вул. Жоліо-Кюри та вул. Паустовського намагались демонтувати.

Ці дії виконавчого комітету Одеської міської ради оскаржені у суді. Проте на чергове засідання виконкому було винесено питання про припинення договорів на розміщення тимчасових споруд ще з двома торговими об’єктами, які мають відношення до родини депутата.

З метою зняття цих питань з порядку денного жителі населених пунктів Таїровської ОТГ вимагали зустрічі з Одеським міським головою Геннадієм Трухановим.

Така зустріч відбулась і Одеській міський голова повідомив депутату Олегу Кірєву, що він не знав про цю проблему і пообіцяв зняти ці питання з порядку денного для вивчення та вирішеня проблеми у робочому порядку.

Спочатку, у ночі з 21 на 22 листопада 2018 року двоє невідомих осіб підпалили гараж з автомобілем депутата Сергія Рудова.

А потів, почався тиск на бізнес родини депутата Олега Кірєва:

Про погрози у свій бік депутат Олег Кірєв відкрито заявив на однієї з сесії Таїровської селищної ради.

За фактом тиску на депутатів ради Таїровської ОТГ Овідіопольським відділом поліції відкрито кримінальне провадження.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0