ЧИ ПІДЕ НА КОРИСТЬ «ОЧИЩЕННЯ» ВЛАДИ В ЧОРНОМОРСЬКУ?

Кількість переглядів 441

25 січня 2019 року відбулось пленарне засідання сесії Чорноморської міської ради на якої депутати з «ганьбою» звільнили з посад двох замів міського голови та відправили у відставку секретаря. Питання недовіри самому міському голові Валерію Хмельнюку на порядок денний винесено не було. Хто займе звільнені крісла після такого очищення?

Розпочалось засідання з об’яви членом виборчої комісії про набрання депутатських повноважень Володимиром Георгійовичем Ковальчуком, якій зайняв «депутатське крісло» у зв’язку з відкликанням за народною ініціативою депутата Боровської О.Р., а також суперечок стосовно самого порядку денного, за результатними якої сесія відбулась за порядком денним, який запропоновано депутатом від партії «Відродження» Андрієм Левченко.

Звіт заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Чумель Наталії Іванівни не допоміг ей залишиться на своєї посаді. А звіт заступника міського голови Биченко Сергія Яковича депутати так і не почули, він звільнився напередодні сесії. Переважна більшість депутатів своїми виступами показували, що вони надають негативну оцінку їх роботи і визнають такими, що не впорались зі своїми повноваженнями, які були покладені на них згідно з їх посадових інструкцій.

В результаті голосування були прийняти проекти рішень, які були запропоновані саме депутатами, а проекти міського голови були відхилені. Биченко С.Я. і Чумель Н.І. звільнені з займаних посад з рекомендаціями не вносити їх кандидатури на повторне голосування, не включати до складу виконкому та не призначати їх виконуючими обов’язки на будь-які посади в виконкомі Чорноморської міськради.

Багаторічний секретар ради Боровська Ольга Родіонівна також відправлена у відставку з негативною оцінкою її діяльності, не зважаючи на неймовірні зусилля міського голови Валерія Хмельнюка провести проект рішення про звільнення за власним бажанням у зв’язку із поданою заявою.

Після цієї «розправи» депутати проголосували за важливі рішення життя громади і нарешті прийнятий бюджет міста Чорноморськ на 2019 рік. Чи буде розглядатись питання недовіри міському голові у майбутньому та коли проведуть процедуру обрання нового секретаря ради і визначаться з новими особами на посади замів, поки достеменно не відомо.

Вже після сесії, в соціальній мережі facebook почали з’являтись чутки про зміни, які можливо чекають профільні управління та відділи міської ради. За однією з інформації на посаду керівника відділу торгівлі претендує Микола Білий. Таке призначення буде доволі цікавим, адже саме Микола Білий проходів по справі нападу на мене, як на журналіста, в серпні 2017 року. Тоді один з нападників, Сергій Культенко, у явці з повинною вказував на Миколу Білого, як на замовника самого нападу. Але, адвокати зробили свою справу: людину наближену до Народного депутата України Василя Гуляєва вивели з-під удару, нападники змінили свої покази і Микола залишився лише свідком по справі. Але я вважаю, що у випадку з Білим однозначно діє стара народна мудрість «диму без вогню не буває».

Отже чекаємо на офіційні повідомлення про кандидатів на важливі посади в Чорноморської міськраді та «запасаємось попкорном»: команда Нардепа Гуляєва, яку вважають основним бенефіціаром цього «очищення», буде однозначно «двигати» одіозних особистостей, я в цьому впевнений.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ЧИ ПІДЕ НА КОРИСТЬ «ОЧИЩЕННЯ» ВЛАДИ В ЧОРНОМОРСЬКУ?

  1. Молодец Бугай! Слизался вместе со своим тезкой Васей из ВР. Скоро скинут Хмельнюка и поделят Черноморск. Львиная доля перейдет Видродженню, а кость кинут Бугаю. Затем кость Бугая заменят на волшебный пендель. И станет Черноморск помойкой. Аминь.

  2. Роман, а как дела с уголовным делом по вышеупомянутым гопникам?

Comments are closed.