МАСШТАБНЕ ДТП ПІД ОДЕСОЮ. Є ЗАГИБЛІ ТА ПОСТРАЖДАЛІ. ФОТО, ВІДЕО, КОМЕНТАР ГОЛОВІНА. ДОПОВНЕНО

Кількість переглядів 688

29 січня 2019 року біля 19 години на 14-му кілометрі Овідіопольської дороги (автошлях Р-70 Одеса – Білгород-Дністровський) між населеними пунктами Прилиманське та Нова Долина, біля повороту на Гребний канал, відбулось масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю трьох транспортних засобів: маршрутний автобус марки MERCEDES SPRINTER (маршрут №601 “Кароліно-Бугаз – Одеса”), велико вантажівка марки VOLVO та легковий автомобіль (імовірно марки MAZDA).

В результаті ДТП двоє загиблих та четверо постраждалих, які доставлені у лікарні міста Одеси. Всі загиблі та постраждалі з маршрутного автобусу. Водії легковика та вантажівки не постраждалі.

За попередніми даними: легковий автомобіль і маршрутний автобус рухались у бік міста Одеса, великовантажівка рухалась у бік Овідіополю.

Судячи з пошкоджень (попередньо!!!): мікроавтобус виїхав на полосу зустрічного руху де і зіткнувся з вантажівкою, після чого в них в’їхала легкова.

водій маршрутки №601, мешканець Овідіополю

„За попередньою інформацією від нашого джерела: водій маршрутки Кушко, мешканець селища Овідіополь, який наразі знаходиться у важкому стані в лікарні, двоє загиблих – молоді працівники Овідіопольського відділу поліції – слідчий та стажерка, яка тільки третій день була на роботі, які після робочого часу повертались до дому. Є інформація про двох постраждалих, які були доставлені до лікарні: у дівчини перелом двох ребер, а у хлопця забій грудної клітини“.

В соціальній мережі facebook, друг Олега Лисюка (загиблий слідчий Овідіопольського ВП) Олександр Карамалак написав пост:

Олежа, дружище, пусть земля тебе будет пухом…помним, любим, скорбим…

На місці події знаходився начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін, якій надав деякі коментарі. Зі слів Дмитра Валерійовича, інформація про пригоду вже внесена до ЄРДР та розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило загибель кількох осіб). Ступень вини кожного з учасників пригоди ще не озвучується, на місці працюють експерти та слідчі, які збирають докази.

UPD: По додатковій інформації від правоохоронців, на зустрічну полосу виїхала великовантажівка, а ні маршрутний автобус. На даний час вирішується питання взяття його під стражу… Будемо і далі встановлювати подробиці.

Скорішого одужання постраждалим, Світла пам’ять загиблим.

Будьте обережні за кермом і нехай вас оберігає Господь!

З місця пригоди
Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “МАСШТАБНЕ ДТП ПІД ОДЕСОЮ. Є ЗАГИБЛІ ТА ПОСТРАЖДАЛІ. ФОТО, ВІДЕО, КОМЕНТАР ГОЛОВІНА. ДОПОВНЕНО

  1. Для того чтоб писать кто откуда двигался, нужно было хотя бы уточнить время отправления данной маршрутки!!! Так как в это время отправка была с Одессы

    1. Маршрутка отправлялась с Каролино в 18:10.

  2. Вам разрешили родственники выложить фотографию?

Comments are closed.