ІХ ПЛЕНУМ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Кількість переглядів 316

30 січня 2019 року у актовій залі Овідіопольського НВК-гімназії відбувся ІХ пленум районного комітету Овідіопольської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України, на якому розглядалось питання щодо стану виконання Угоди між управлінням освіти, культури та спорту Овідіопольської райдержадміністрації та Овідіопольським районним комітетом Профспілки працівників освіти і науки за 2018 рік.

У роботі пленуму зі сторони Овідіопольської районної державної адміністрації брали участь в.о. голови Овідіопольської РДА Ільченко І.О. та в.о. начальника управління освіти, культури та спорту Овідіопольської РДА Ткаченко О.В. Також були присутні керівники закладів та установ освіти району.

Зі звітною доповіддю виступила голова Овідіопольської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Пушнова О.Г., яка звітувала про роботу виборчих органів Профспілки освіти щодо виконання колективної угоди за 2018 рік. Ключовими питаннями її доповіді , на які було звернено особливу увагу, це питання соціально-економічного захисту членів Профспілки.

В обговоренні прийняла участь голова профспілкової організації Великодолинського НВК – гімназії Талпа Л.М., яка ознайомила присутніх з роботою профспілкового комітету навчального закладу за звітний 2018 рік.

Роботу райкому Профспілки присутніми було визнано задовільно.

Також пленумом прийнята постанова щодо внесення змін та доповнень до Угоди між управлінням освіти, культури та спорту Овідіопольської райдержадміністрації та Овідіопольським районним комітетом Профспілки працівників освіти і науки на 2017-2020роки.

На завершення пленуму відбулося нагородження керівників закладів освіти та профспілкових активістів працівників освіти району.

Овідіопольська районна організація Профспілки працівників освіти

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ІХ ПЛЕНУМ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Comments are closed.