ЗАБОРОНИТИ В’ЇЗД НА ТЕРИТОРІЮ УКРАЇНИ ГРОМАДЯНИНУ РФ ГУНДЯЄВУ

Кількість переглядів 457

Одеський обласний осередок ГО “Всеукраїнська Люстрація” звернувся до Президента України, голови Служби Безпеки України, міністра закордонних справ України з вимогою ЗАБОРОНИТИ В’ЇЗД НА ТЕРИТОРІЮ УКРАЇНИ громадянину РФ Гундяєву В.М. (“Кіріл”).

ДАЛІ ПО ТЕКСТУ : „…Повідомляємо Вам, що до нашої організації днями звернулися парафіяни Православної Церкви України та небайдужі громадяни з приводу того, що згідно зі розповсюдженою в ЗМІ інформацією до України має намір здійснити офіційний візит громадянин РФ Гундяєв Володимир Миколайович (патріарх РПЦ Кіріл).

Згадана особа загальновідома своєю всебічною та публічною підтримкою терористичних організацій на тимчасово окупованих територіях України, він є прямим прихильником повалення конституційного ладу в Україні, а також є основним куратором просування ідеї “руского міра” в Україні, використовуючи для цього механізм управлінської вертикалі РПУвУ та пропагандистські засоби «московського православія». Наголошуємо, що даний візит, в разі якщо він стане можливим, фактично спровокує масові заворушення в Україні, з усіма негативними наслідками, що є вкрай не бажаним та непотрібним.

Відповідно вимагаємо заборонити будь-які можливі візити Гундяєва Володимира Миколайовича до України на підставі ст.13 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» та порушити стосовно нього кримінальне провадження за статтями:

  • 161 ККУ “Умісні дії спрямовані на розпалення національної расової чи релігійної ворожнечі”;
  • 110 ККУ ” Посягання на територіальну цілісність та недоторканість України”;
  • 258-5 ККУ “Фінансування тероризму”.

Подробиці діяльності громадянина РФ Гундяєва В.М. викладанні на сайті “Миротворець”“.

ГО «Люстрація Одеси»

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0