РУСЛАН САУЛЯК: 9,5 МЛН ГРН АЛІМЕНТІВ СПЛАЧЕНО НА КОРИСТЬ 2’500 МАЛЕНЬКИХ ОДЕСИТІВ У СІЧНІ 2019 РОКУ

Кількість переглядів 336

У січні місяці завдяки реалізації ініціативи #ЧужихДітейНеБуває на Одещині заборгованість зі сплати аліментів була погашена відносно 2,5 тисяч дітей. Про це повідомив начальник Головного територіального управління юстиції в Одеській області Руслан Сауляк.

 

Більше двох тисяч маленьких одеситів змогли минулого місяця отримати кошти, які недобросовісні батьки подекуди не сплачували багато років. Це є реальним результатом запровадження ініціатив #ЧужихДітейНеБуває“, – наголосив керівник обласної юстиції.

Наразі, як зазначив Руслан Сауляк, ефективним методом боротьби з неплатниками аліментів є обмеження боржників у праві виїзду за межі України, у праві керувати транспортними засобами, у праві користування зброєю та у праві полювання.

На сьогодні ми маємо досить суттєвий показник, більше 6 тисяч постанов було винесено державними виконавцями області, які не мають права виїзду за кордон або полювання“, – додав керівник Одеської юстиції.

Також, в рамках другого пакету законів, який передбачає фінансові санкції у розмірі від 20% до 50% від суми боргу, за січень державними виконавцями Одеської області було стягнуто 245’000 грн штрафних санкцій на користь 17 дітей.

Прес-служба Головного територіального управління юстиції в Одеській області,
тел.: (048) 705-18-85

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0