НА «ОККО» НЕ ДОЛИВАЮТЬ ПАЛИВО?

Кількість переглядів 554

Сьогодні, 21 лютого 2019 року, мешканець Одеси Олександр Крачок спіймав на недоливі автозаправну станцію ОККО, що на Окружної дорозі навколо м. Одеси біля с. Корсуньці Лиманського р-ну. Недолив склав приблизно 1,2 л на 10 литрів придбаного пального.

На своєї сторінці у facebook Олександр написав:

Сьогодні був один випадок заїхали на Окко з товаришем з каністрою пластиковою . Там відмовили заливати до неї паливо , хоча вона була придатною для нафтопродуктів. Домовились , що налляємо в міру ємність 10л і за ТЕРЕТОРІЮ АЗС переллємо в свою тару. І тут виявилось , що замість 10 л в мірну ємність вийшло 8,75 хоча колонка показала 10. Отмазка персоналу типу вимір не точний із за сухої мірної ємності… тепер питання до ОККО ВИ кого за дурачків Блядь держите ? Що стінки ємності намокли потрібно 1.25 л палива .! Прошу репост і самі перевіряйте АЗС , то вони озренєлі в край з такими цінами ще й найо…

Представник компанії ОККО Аліса Подвірна пообіцяла розібратись у ситуації та повідомити про їх версію. Про це вона повідомила у коментарі:

Доброго вечора, Олександре! Пишу вам від імені компанії ОККО. Дякуємо за те, що повідомили про цю ситуацію. Для того, аби ми змогли перевірити інформацію та вияснити деталі, будь ласка, напишіть адресу АЗК, на якому заправлялись, приблизний час, якщо пам’ятаєте та ваш контактний номер телефону, щоб наш відповідальний менеджер міг з вами зв’язатися. Заздалегідь вдячні за зворотній зв’язок“.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “НА «ОККО» НЕ ДОЛИВАЮТЬ ПАЛИВО?

  1. Там часто такое творится, то в бак объемом 42 литра вмещается 48, то недоливают, эта заправка часто такими фокусами удивляет.

    1. бак объемом 42 литра вмещается 48)))) Было такое

Comments are closed.