В ОДЕСІ ЗАТРИМАНІ ШАХРАЇ, ЯКІ ПРОДАВАЛИ ПІДРОБЛЕНІ АКЦІЇ «TESLA MOTORS INC»

Кількість переглядів 619

В Одеському регіоні знову виявили «прихильників» таланту американця Ілона Маска. Після дивного виступу депутата Овідіопольської селищної ради Сергія Видри, який пропонував депутатам відкритті в смт Овідіополь станцію для потягів по технології hyperloop, які розробляє команда Ілона Маска, в Одесі виявили ще одних «прихильників» таланту американця.

Як повідомляє Думская, за продаж підроблених акцій американської компанії Ілона Маска «Tesla Motors Inc» в Одесі затримана Баканьова Анастасія Григорівна, директор ТОВ “ТЕСЛА-ГРУП УКРАЇНА” (38266171) та ТОВ “НАСДАК ГРУП УКРАЇНА” (34295518).

Співробітники СБУ і прокуратури 21 лютого 2019 року проводили слідчі дії в одеському (на вул. Нежинська) та київському офісах компаній Баканьової А.Г. Окрім самої Анастасії Григорівни, затриманий ще і її чоловік.

За інформацією Думская, липові цінні папери шахраї реалізовували через сайт http://tesla-group.com.ua/. Одна «акція» коштувала 302,7 $ США, а «облігація» – 1000 $.

Баканьова Анастасія Григорівна та її чоловік отримані від громадян гроші за «акції» та «облігації» привласнювали. Один з їхніх клієнтів позбувся відразу 120’000 $.

З самою компанією «Tesla Motors Inc» зловмисники, як і Овідіопольський депутат Сергій Видра ніяк не пов’язані.

Фото: Думская

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “В ОДЕСІ ЗАТРИМАНІ ШАХРАЇ, ЯКІ ПРОДАВАЛИ ПІДРОБЛЕНІ АКЦІЇ «TESLA MOTORS INC»

  1. Одесские злоумышленники и Овидиопольский депутат Выдра связаны только одним! Это конопля которую они курят.
    Одним из различий является планы злоумышленников и Выдры. Злоумышленники были мелочны и хотели сиюминутной наживы, а депутат-Лунтик работает по крупному и на перспективу.

    1. Ну вы же понимаете, что Выдра тут пришолся просто к слову…
      как шутка, думаю не более…

      1. почему шутка? может он просто случайно вышел из офиса

  2. Выдровский hyperloop по-одесски… Даёшь развод народа… Выдра выноси на сессию вопрос выделения 20 лямов денег на строительство hyperloop в Овидиополе… Получишь откатик выдренышь…

  3. Как можно было дать 120 штук за эту фигню?

    1. Такое можете сделать только тот, кому эти ? деньги упали с неба !!!

Comments are closed.