НАГОРОДА ЗНАЙШЛА СВОГО ГЕРОЯ: «ПОКУСАНИЙ ПАЛЕЦЬ» ВИЯВИВСЯ ХАБАРНИКОМ, ЯКИЙ ЗАМІШАНИЙ У ТІНЬОВІ СХЕМИ СПИРТУ

Кількість переглядів 545

Затриманим вчора 21 лютого 2019 року в центрі Одеси на хабарі правоохоронцем виявився начальник сектору кримінальної поліції Раздельнянського ВП ГУНП в Одеській області Безик Максим Миронович, той самий, який звинувачує депутата Чорноморської міської ради Бугайчука В.В. у нібито нанесені тілесних ушкоджень під час виборів в Цебриковську ОТГ.

Встановлено, що за не притягнення до кримінальної відповідальності за незаконне перевезення спирту Безик М.М. вимагав неправомірну вигоду в розмірі 500 доларів США. Згідно з інформацією СБУ, встановлено що Максим Безик вимагав 100 $ з кожного автомобілю за безперешкодний проїзд з нелегальним вантажем спирту.

Після отримання зазначеної суми хабаря, Безик М.М. затримали в порядку ст.208 КПК України. Сьогодні в м. Миколаїв йому буде обиратись запобіжний захід.

Я особисто слідкуватиму за прозорістю розслідування цієї справи. Я то знаю, що нікого не кусав. Сподіваюсь, тепер всі розуміють – в Цебриково я відстоював закон, Безик виконував незаконні накази,” – прокоментував ситуацію з затриманням правоохоронця депутат Чорноморської міської ради Василь Бугайчук.

Нагорода знайшла свого героя? Сподіваємось, що так.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “НАГОРОДА ЗНАЙШЛА СВОГО ГЕРОЯ: «ПОКУСАНИЙ ПАЛЕЦЬ» ВИЯВИВСЯ ХАБАРНИКОМ, ЯКИЙ ЗАМІШАНИЙ У ТІНЬОВІ СХЕМИ СПИРТУ

  1. Мальчик с пальчик оказался мужичек хабарок

  2. Эти раздельнянские полисмены давно уже занимаются и хабарами)) и пьют как сидоровы козы ))) большую прибыль им приносит контрабанда из Молдавии.

Comments are closed.