Є РІШЕННЯ ПРО ЗАБОРОНУ КП «ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ» ВИКИДАТИ СМІТТЯ по вул.ЦЕНТРАЛЬНА

Кількість переглядів 530

Це перемога, маленька, але перемога. Директору комунального підприємства «Великодолинське» Гончарову С.В. доведено, що комунальному підприємству категорично заборонено викидати мусор в кар’єрі по вул.Центральна в смт Великодолинське. Словами було додано: будь-який мусор, і органічний, і не органічний.

Дякуємо небайдужості та стійкої позиції членів громадської організації «Незламна позиція», а також наполегливості начальника відділу ЖКГ Овідіопольської РДА Цурканом Броніславом.

20 лютого 2019 року в рамках відпрацювання чисельних звернень мешканців смт Великодолинське та розгляду звернення члена ГО «Незламна позиція» Цхомелідзе Т.С. щодо функціонування несанкціонованого сміттєзвалища по вулиці Центральній було вирішено:

  1. На початку ІІ кварталу 2019 року провести заплановані заходи щодо ліквідації несанкціонованого сміттєзвалища по вул. Центральній.
  2. Заборонити директору КП «Великодолинське» – Гончарову С.В. вивозити будь яке сміття на зазначену територію.
  3. Про вжиті заходи поінформувати Овідіопольську району державну адміністрацію до 30 квітня 2019 року.

22 лютого 2019 року, після закриття сесії Великодолинської селищної ради депутат і директор КП «Великодолинське» Сергій Гончаров намагався довести, що йому треба додаткові кошти для вивезення сміття на сміттєзвалище в с.Нова Долина. Не всі були з цим згодні. Депутат Михайло Солодухо наполягав, що у підприємства є таки кошти завдяки фінансово-господарської діяльності і додаткових коштів з бюджету не потрібно (дивиться відео).

За пропозицією Великодолинського селищного голови Граба В.О. вирішили знайти нове місце для компостної ями під органічні відходи та оформити всі необхідні документи для цього.

ГО «Незламна позиція» і редакція газети «Альтернатива.орг» висловлює свою вдячність у всебічної підтримці у вирішенні питання закриття незаконного сміттєзвалища по вул. Центральна з боку начальника відділу житлово-комунального господарства Овідіопольської районної державної адміністрації Цуркана Б.В.

Згідно генерального плану смт Великодолинське на зазначеній території по вулиці Центральній передбачена територія зелених насаджень загального користування.

Сподіваємось, що реалізація цих планів «не за горами», адже згідно плану соціально-економічного розвитку на 2019-2020 рік смт Великодолинське кошти на ліквідацію стихійних сміттєзвалищ заплановані.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “Є РІШЕННЯ ПРО ЗАБОРОНУ КП «ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ» ВИКИДАТИ СМІТТЯ по вул.ЦЕНТРАЛЬНА

  1. Гончаров что ты так разнервничал, та даст тебе Граб денег на вывоз 37 камазов веток и листьев. Зайдёшь до Граба вместе с Марчаком озвучите цыфру, а откат поделите. Своим разпоряжением Граб протянет нужную сумму, а затем все дружненько, единогласно проголосуете на сессии и глазом никто не моргнёт. Ты что хотел что бы на камеру тебе Граб сказал, что потом всё порешаем. Вывезете 7-8 камазов, а напишете 37 и всё будет тип топ тем более, что за эти листья и ветки которые возле домов в военном городке и на ЖБИ мы уже оплатили коммуналкой в виде уборки прилегающей территории к домам. Солодухо извини тебе из этого ничего не светит, оторвёшь с чего то другого.

  2. А Граб что краснухой болеет или чего то накурился, или так старался всех в сторону увести от главных вопросов по продолжающемуся дерибану земли нужным людишкам?

  3. А кто будет видеть, вывозит ли Гончаров туда мусор или не вывозит? Будет втихоря ездить. Это свинячья морда не потратит лишней копейки на вывоз в Новую. Он уже привык налиться на определенную сумму, уменьшать аппетит не будет.

  4. Как и предполагалось тарифы снова подняли на коммуналку. Видать теперь эти болваны ежемесячно будут подымать цены не взирая на порядок и закон. Вот тут пора уже давно включиться Брониславу Цуркану. Сами сучары ни за что не платят, а людей поставили на колени.

Comments are closed.