У СТЕПАНОВА та УРБАНСЬКОГО ІСНУЄ «ЧОРНИЙ СПИСОК» ЖУРНАЛІСТІВ?

Кількість переглядів 480

Для зустрічі з Президентом Петро Порошенко на Раду регіонального розвитку, яка відбулась під час його візиту в Одесу, допустили не всіх журналістів, навість тих хто був акредитований. Таке відбулось, принаймні, з головним редактором «Студія і» Оксана Піднебесна.

Оксана Сергіївна розмістила про це дуже емоційний пост:

У мене просто нема слів!
Охорона з адміністрацій Президента не пропустила мене на Раду регіонального розвитку, незважаючи на вчорашню акредитацію, і вечірні уточнення, хто я і де працюю. Дуже сподіваюсь, що це через неуважність прес-служби Одеської ОДА, хоча Ruslan Forostyak підтвердив, що він мене бачив у списках. Тоді наступне питання – ХТО затверджував ці списки “добронадійних” журналістів, яких допустили до Петра Порошенка? Чи має відношення до перепусток Одеська обласна рада, чиновникам якої дуже не подобається, що я серед журналістів, які критикують владу за дорогий автопарк і знищені школи? Може, досі у пана Степанова і Урбанського існує “чорний список” журналістів, які ставлять незручні питання? Хочу зрозумілих пояснень, або вибачень.
Ви хотіли шкандалю? Их есть у меня!

Окрім того, що Оксана Піднебесна є журналістом вона ще і регіональний консультант в Асоціації Міст України, організації яка захищає інтереси місцевого самоврядування на національному та європейському рівнях.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0