ДО ВИЩИХ ПОСАДОВИХ ОСІБ ЗВЕРНУЛИСЬ З ВИМОГОЮ ЗАБОРОНИТИ В’ЇЗД В УКРАЇНУ ЖВАНЕЦЬКОМУ

Кількість переглядів 351

Національний Люстраційний Комітет підтримує думку цілого ряду патріотичних організацій України, стосовно вимог відмінити заплановані гастролі відомого письменника-гумориста Михайла Жванецького в Україні та заборонити в’їзд цій особі в Україну на максимально можливий термін, через його антиукраїнську позицію.

В зв’язку з цим, ми офіційно звернулися до відповідних найвищих посадових осіб Держави. Сподіваємось на відповідну реакцію та державницьку позицію влади.

Також щойно небайдужі скинули ще одне інтерв’ю, в якому пан Жванецький заявляє, що „…Одеса – це не Росія, Одеса – це НЕ Україна, Одеса – це Одеса“… натякаючи на якійсь фейковий суверенітет (01:15 хв.)…

Національний Люстраційний Комітет

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “ДО ВИЩИХ ПОСАДОВИХ ОСІБ ЗВЕРНУЛИСЬ З ВИМОГОЮ ЗАБОРОНИТИ В’ЇЗД В УКРАЇНУ ЖВАНЕЦЬКОМУ

  1. у нас общественные организации уже учат жить….и второе на что обращает внимание, а на основании каких законов, эта так называемая общественная организация, хочет запретить въезд…завтра они запретят своим обращением к президенту спать с женой…..

  2. у нас общественные организации уже учат жить….и второе на что обращает внимание, а на основании каких законов, эта так называемая общественная организация, хочет запретить въезд…завтра они запретят своим обращением к президенту спать с женой…..

  3. Та успокойтесь уже!!!
    К нам уже и так никто и не едет!!!
    Де****ды!!!

Comments are closed.