СКАНДАЛЬНОГО ПРОФЕСОРА ПОСПЄЛОВА БУДЕ ЗВІЛЬНЕНО!

Кількість переглядів 348

Декілька місяців в Одесі тривала епопея в зв’язку з призначенням скандально відомого громадянина Поспєлова А.С. викладачем Одеського Інституту Військово-Морських Сил України.

Справа в тому, що в Одесі дана особа відома своєю крайньою небайдужістю до “руського міра”. В наслідок такого призначення суспільство вибухнуло логічною гострою реакцією. В результаті народний депутат України Олег Осуховський та Одеський обласний осередок ГО “Всеукраїнська Люстрація” звернулися щодо цього до очільників відповідних силових відомств України.

  1. ЗВЕРНЕННЯ ГО «ЛЮСТРАЦІЯ ОДЕСА» ДО ВІЙСЬКОВОГО КЕРІВНИЦТВА ЩОДО ПОСПЄЛОВА А.С.
  2. НАРДЕП ОСУХОВСЬКИЙ ВИМАГАЄ ЗВІЛЬНЕННЯ ПОСПЄЛОВА А.С. з ОДЕСЬКОГО ВМІ

В наслідок командуванням ВМС України ЗСУ було призначено службову перевірку, остаточний висновок якої можна прочитати в скріншотах електронного листа нижче.

„…Комісія дійшла висновку, що ідеологічна концепція Поспєлова А.С. в поєднанні з його оплачуваною пропагандистською роботою на користь країни-агресора є неприйнятним для науково-педагогічного працівника військового навчального закладу України.
Начальнику Інституту ВМСУ НУ “ОМА”” необхідно прийняти правове рішення беручи до уваги висновки комісії щодо розірвання трудового договору з Поспєловим А.С. з ініціативи власника підприємства.
Матеріали перевірки направлено до 7 управління ГУ військової контррозвідки СБУ для прийняття правових рішень“

ГО Всеукраїнська Люстрація. Одеса

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “СКАНДАЛЬНОГО ПРОФЕСОРА ПОСПЄЛОВА БУДЕ ЗВІЛЬНЕНО!

  1. Что с того что у человека своя позиция? Или у нас в стране нельзя думать по другому? навязали русофобию, а сами под шумок народные деньги крадут подонки! Вы сначала на себя посмотрите грязные свиньи

    1. Отмойся от русского мира простушка

Comments are closed.