БОРОТЬБА ЗА “СОТКИ” В КАРОЛІНО-БУГАЗІ ПРИВЕЛА СУСІДІВ ДО СУДУ

Кількість переглядів 473

Давня помилка, яка закралася в правовстановлюючих документах на земельну ділянку привела сусідів до суду. Мешканці будинків №12 і №12-а в 3-му Приморському провулку у селі Кароліно-Бугаз сперечаються за невеликий шматочок землі, в результаті чого хвіртка, яка є частиною величезних воріт встановлених майже сорок років тому, на паперах стала належати вже не Світлані Бреславської, яка фактично нею користується, а її сусідам сім’ї Кузаконь.

12 березня 2018 року відбулось довгоочікуване підготовче судове засідання під головуванням судді Кочко при секретарі Савченко, яке відкладається вже майже півроку за різноманітними обставинами.

На судове засідання з’явились представник позивача Бреславської адвокат Гуленко, представник відповідача Кузаконь адвокат Батурін, представник відповідача МПП «Гілея», яка розробляла проект відводу земельної ділянки для Кузаконь.

Не з’явились до суду представники Кароліно-Бугазької сільської ради, які надалі лист про розгляд справи без їх участі.

У зв’язку з отриманням позивачем Бреславської 01.03.2019 року відзива на позов від відповідача Кузаконь і лише 12.02.2019 року відзива на позов від відповідача МПП «Гілея» адвокат Гуленко надав клопотання для надання строку на написання відповіді на ці документи.

Суд надав строк для надання відповіді та призначив наступне засідання на 01.04.2019 року на 11 годину.

Більш детально про конфлікт:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “БОРОТЬБА ЗА “СОТКИ” В КАРОЛІНО-БУГАЗІ ПРИВЕЛА СУСІДІВ ДО СУДУ

  1. Вчера на кругу в Овидиополе *скотская*-новая полиция разводили на драгер, типо 0,23 показывает, парень был абсолютно трезв и в себе уверен, послал их и предложил ехать в больничку, *скоты* поняли что парень не ведется – попросили хоть 200 грн., послал их нах и уехал. Не ведитесь на этих *скотов*, драгер левый.

Comments are closed.