В ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ ДІТИ З ДОШКІЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ПОТРАПИЛИ ДО ІНФЕКЦІЙНОЇ ЛІКАРНІ

Кількість переглядів 519

По інформації від нашого читача, група дітей з дитячого садочку в селі Барабой Овідіопольського району потрапили до інфекційного відділення Овідіопольської районної лікарні.

Ми побували у дитячому закладі та поспілкувались з завідувачкою Ольгою Михайлівною Ключник, яка нам повідомила, що дійсно з 15 березня 2019 року четверо дітей потрапили до КУ “Овідіопольська центральна районна лікарня” з ознаками ГЕК (гастроентероколітів). Повний текст коментаря з подробицями дивиться у сюжеті.

Зараз в ЗДО «Веселка» встановлений карантин до 21 березня 2019 року.

Співробітники Держпродспожівслужба провели необхідні дослідження та видали припис з переліком недоліків, які потрібно усунути протягом одного місяця. Після проведених аналізів патологічної флори не виявлено, всім дітям поставлений діагноз «ротовірусна інфекція». Одна дитина досі ще залишаються у лікарні.

Керівництвом складений графік виконання заходів та готується звернення до Дальницької сільської ради з проханням виділення коштів для придбання додаткового обладнання, яким терміново необхідно обладнати дитячий заклад.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

15 thoughts on “В ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ ДІТИ З ДОШКІЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ПОТРАПИЛИ ДО ІНФЕКЦІЙНОЇ ЛІКАРНІ

  1. Чергове недорослідування.
    На момент підготовки матеріалу в Овідіопольській ЦРБ на стаціонарну лікуванні було 3 діток (1дівчинка була виписано сьогодні), то достовірність іншої інформації викликає великі сумніви.
    На лікуванні в Овідіопольському стаціонарі 2-е хлопчиків в одного з яких підтверджений стафілокок. На стаціонарі і Чорноморську мала бути виписана сьогодні дівчинка та(!!!) амбулаторно проходять лікування щонайменше 2 діток.
    Усі діти з однієї групи.
    Рома, вивчай факти…

    1. Если столько знаешь Сократ, чего молчишь? И если факты, чего под псевдонимом?
      Если Варшанидзе не поднял бы тему ты сообщил бы об этом?
      Язык в жопе, а виноват Варшанидзе

      1. А що зробив Рома? Зустрівся з завідуючою яка зробила карантин з 15,а фактично діти в садочку були і у п’ятницю? Репортаж копійки не вартий з огляду непрофесійності та абсолютної необ’ єктивеості. А уся необхідна інформація була надана санстації, яка мусить проводити саме розслідування массового захворювання дітей. Нафіг мені недожурналісти?

        1. А что должен был сделать Роман? Ваши дети болеют, вашим детям угрожает опасность, а Роман должен что-то делать? Смешно читать. Вас поставили в стойло там и стойте. Роман не откликайтесь на их беду. Этим засранцам, что не делай все будут виноваты!

          1. Я зараз піду у піший еротичний похід -запрошую Вас із собою

            1. Та пойду, где моя не пропадала! Черкни адресок места откуда выходишь

  2. Сплошня брехня. На момент інтервю 19 березня в лікарні пребуває ЧЕТВЕРО дідей з яких двое ще у важкому стані, діти 3-3.5 роки отримали по 5-7 капельниць. Соромно завідуючій садочком у якому сталося таке ЧП отримувати інформацію з вайберу. Початок інфекції був у понеділок а в не вчетвегр, у вівторок 2 дітей уже були в лікарні, в середу ще одна дитина співробітниці садочка дома рвала, в четвер -пятницю ще 4 тяжких з направленням в інфекційне відділення !!!!! в пятницю у групі вайбер 14 дітей з 22 списочних групи коментуали симптоми у своїх дітей. У суботу головний лікар Дальницької амбулаторії. зав ФІАПом з Барабою, завідуюча Ключник та староста Мурашко обізжали всіх дітей особисто. Інформація про 6 дітей в лікарні надійшла з інфекційного відділення. В суботу та неділю всі працівники ДНЗ драїли з хлоркою все, навідь дитячі тапки. А в ПОНЕДІЛОК приїхала СЕс і у нас все ДОБРЕ. НІЧОГО СТАШНОГО. Нічого що анлізи показали стафілокок, ротовірусну . Звертаю Увагу в лікарні залишаються не виписаними ЧЕТВЕРО дітей, коли ж нарешті закінчиться брехня.Три місяці назад дитина зламала ногу-нічого страшного, зараз у дітей тяжке інфекційне зараження – нічого страшного каже директор А що ж тоді старшне Ольга Михайлівна????? Коли ж нарешті буде відповідальність медичної сестри, завідуючої за порушення своїх посадових обовязків згідно яких вони ЗОБОВЯЗАНІ були негайло повідомити СЕС та батьків про випадок інфекції Страждають маленькі обколені діти, ті діти яким робили клізми, у яких істерика від крапельниць. А ТАК В САДОЧКУ ВСЕ ДОБРЕ НУ ПРИНАЙМІ ТАК КАЖЕ З ПОСМІШКОЮ директор!!!!??????????
    Роман поспілкуйтесь з батьками та з лікарями, ви ж чесний,,,,,,,,,,,,,,

    1. А вы честная? Так говорите. Не слышим ваших возмущенных возгласов. АУ! Вы где? Вы честные после такого? Ни у кого и никогда не наступит ответственность с такими родителями, которые не могут постоять за своих детей! Роман не помогайте им. Пусть сидят со своей злобой наедине!

  3. Я чув про державну програму для людей з слабким слухом. Ну там безкоштовна діагностика, слухові апарати… Дуже рекомендую Вам звернутись.

    1. А чего у нас с тобой одна аватарка?

  4. из-за одной мамаши дуры теперь страдают все дети!!!!!!!зачем нужно было вести в сад больного ребёнка????? пришёл один, начал рвать – контактировали все, вот и результат! если б было отравление, то все дети обратились в больницу в течении одних суток. А так на протяжении нескольких дней. Это явно инфекция, которую принес больной ребёнок. так что начать нужно с семьи – взять дома смывы и посеять членов семьи

    1. к сожалению это проблема в каждом саду… родители не понимают что могут навредить другим детям, более чем им все равно на остальных! если ребёнку с утра было плохо, зачем его переть в сад???????

  5. Доброе утро. Если у кого-то есть какая-то дополнительная информация по этой проблеме, чем собачиться здесь, лучше свяжитесь со мной:
    моб.тел. Vodafone: +380 50 395 0003 (Viber, WhatsApp)
    моб.тел. Kyivstar: +380 68 895 9856
    моб.тел. Інтертелеком +380 94 94 94 003; +380 48 799 1003
    ел.пошта: alternatyva.org@gmail.com

    1. Роман, прошу вас обратить внимание на усилившуюся пропаганду наркотиков в Овидиополе, в частности по ул. Суворова в районе 10го номера прямо на тротуаре рисуют контакты диллеров! Это место где каждый день проходят сотни деток!!! Надпись красуется уже не один день, а никому до этого нет дела!

  6. Роману низкий поклон ! он человек с Большой буквы , А мы все давайте не будем прятаться за него ,а хотябы станем рядом,

Comments are closed.