ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВО «БАТЬКІВЩИНА» ХАСАНА ХАСАЄВА

Кількість переглядів 350

Друзі, земляки і побратими!

31 березня – одна з тих дат, що визначить найближче майбутнє: наше з вами, нашої громади і країни в цілому. Так, ми обиратимемо Президента, але разом з тим будемо голосувати за зміни, що чекаємо безліч років. Про що я хотів би просити вас – моїх друзів, колег, однодумців і просто тих, хто мене знає, поважає і прислуховується…

31 березня МИ МАЄМО ЗМІНИТИ ВЛАДУ! Сьогоднішні її представники, на чолі з діючим Гарантом Конституції, мають ПРЕДСТАТИ ПЕРЕД СУДОМ за продаж національних інтересів країни. А також за зраду мільйонів українців, що повірили їм 5 років тому, а нині задаються питанням: «А чим вони краще банди Януковича?».

Мешканці Таїровської громади – одні з тих, хто на собі відчув «пресинг» існуючої владної системи під час її створення наприкінці 2017 року. Тоді все – гроші, дільничні виборчі комісії, місцева територіальна, правоохоронні органи, обласна влада, ЦВК – всі діяли проти волі власного народу.

Мене особисто не допустили до виборів, абсолютно безпідставно позбавивши громадянства, а моїх однодумців зареєстрували кандидатами в депутати лише за кілька днів до голосування. Тоді ми відстояли свій вибір. Спільно! Разом! Хоча «система» нас не жаліла. І вам добре відомо, що третину свого часу останніх 3 роки я провів у судах різних інстанцій по надуманим звинуваченням. Їх було більше 200-от! І я питаю вас: «Це і є наша, українська народна влада чи ми заслуговуємо на краще?!»

Ми будемо і надалі спостерігати за тим, як нахабно грабують країну в умовах справжньої війни за суверенітет? Ми пробачимо Президента, який набиваючи собі кишені, робить народ знедоленим? Нам треба Верховний Головнокомандувач, який без сорому ще до виборів їде до Москви домовлятися із ворогом? А «Гарант з мікрофоном і недолугими жартами» нам потрібен?

Я пишаюся тим, що 18 років свого життя пов’язаний з Всеукраїнською партією «Батьківщина» і з 2001 року є діючим членом команди Юлії Тимошенко. Повірте мені: ЗАРАЗ НАШ ЧАС! А ЮЛІЯ ТИМОШЕНКО – ШАНС на реальні зміни і НАДІЯ на краще життя! МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Я – ВІРЮ:

  • в нашого Лідера Юлію Тимошенко!
  • в вірну Команду своїх однодумців!
  • в розум кожного мешканця Таїровської громади!

Слава Україні!

З повагою, голова Овідіопольської районної організації
Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Хасан Хасаєв

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВО «БАТЬКІВЩИНА» ХАСАНА ХАСАЄВА

  1. Вот видео бомба ttps://www.facebook.com/kievtypical/videos/877420152603637/

Comments are closed.