ЧИ НАВМИСНО МПП «ГІЛЕЯ» РОБИТЬ ПОМИЛКИ В ПЛАНАХ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК?

Кількість переглядів 529

У мене вісім років п’ють кров із-за вас особисто“ – так мешканка села Кароліно-Бугаз Світлана Бреславська зверталась до керівника МПП «Гілея» в смт Овідіополь. Все через помилку, яку працівники МПП «Гілея» зробили вісім років тому.

Це відбулось 28 березня 2019 року під час відвідування МПП «Гілея» з метою задати питання:

„Як так вийшло, що останні 8 років МПП «Гілея» декілька раз вимірювала земельну ділянку Світлани Бреславської в Кароліно-Бугазі і зробила три різних плани, який в останньому варіанті суттєво обмежив її права?“

Подробиці цієї історії можливо прочитати тут:

Як ми вже бачимо суперечка стала можливою саме після «помилки» працівників МПП «Гілея». Чи навмисно ця помилка була зроблена? Після відвідування директор МПП «Гілея» ми починаємо думати, що ця помилка, як мінімум, не випадкова.

За результатами зустрічі вирішили ще раз, під камеру, вийти на місцевість та все з’ясувати на місці.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “ЧИ НАВМИСНО МПП «ГІЛЕЯ» РОБИТЬ ПОМИЛКИ В ПЛАНАХ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК?

  1. З МПП ” Гілеєю” познайомився в 2011 році для винесення в натуру межових знаків придбаної земельної ділянки. Даний захід був проведений та я почав будувати дім на жил-масиві “Южний”. Але через пару років з’явився сусід поряд який повенен бути розташований через ділянку. Після перевірки іншою геодезичною компанією виявилось що мені встановили межі на сусідській земельній ділянці. Це не та компанія якій можна довіряти, професіоналізму там немає.

  2. Спецом делают что без работы не остаться.

  3. Это же контора земельных жуликов

Comments are closed.